Συναγερμός στην Υπηρεσία Καθαριότητας στο Μαλεβίζι – Επτά θετικά κρούσματα, 28 σε προληπτική καραντίνα

Petite Perle 300×250

Έκκληση στους πολίτες να περιορίσουν την απόρριψη των  απορριμμάτων τους τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα

Στα 4 κρούσματα που έχουν διαπιστωθεί με μοριακό έλεγχο σε υπαλλήλους της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Μαλεβιζίου, έρχονται να προστεθούν ακόμη τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού που προέκυψαν από τα rapid test που έγιναν σήμερα και θα ελεγχτούν επίσης με μοριακό έλεγχο.

Δεδομένης της κατάστασης σε προληπτική καραντίνα τίθενται ακόμα 28 υπάλληλοι, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα που θα γίνει έλεγχος με νέα rapid test.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Μιχάλη Αλμπαντάκη το θέμα παρακολουθείται στενά, ενώ τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής όλοι οι νοσούντες παραμένουν στο σπίτι τους, ενώ σε καραντίνα έχουν τεθεί και οι στενές επαφές τους.

Η κατάσταση ωστόσο χαρακτηρίζεται σοβαρή για την παροχή των υπηρεσιών της αποκομιδής, καθώς το δύσκολο αυτό έργο καλούνται να το φέρουν εις πέρας ουσιαστικά έξι υπάλληλοι.

Ο κ. Αλμπαντάκης απευθύνει έκκληση στους πολίτες αυτές τις μέρες να περιορίσουν, όσο είναι δυνατόν, την απόρριψη των απορριμμάτων, κρατώντας τα στο σπίτι.

«Παρακαλούμε τους πολίτες να συνεργαστούν μαζί μας σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, που έχει προκύψει εξαιτίας των θετικών αποτελεσμάτων στον κορωνοϊό σε επτά υπαλλήλους, καθώς και στην προληπτική καραντίνα που βρίσκονται πολυάριθμοι υπάλληλοι. Θέλουμε να σταθούν δίπλα μας, να μας βοηθήσουν και να κρατήσουν τα απορρίμματα στο σπίτι», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στη "Φωνή του Μαλεβιζίου" ο κ. Αλμπαντάκης.

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ