Βροχή τα πρόστιμα και οι προσαγωγές στην Κρήτη λόγω Πολυτεχνείου

Petite Perle 300×250

Πρόστιμα και προσαγωγές δεκάδων ατόμων είχαμε σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο, λόγω των συγκεντρώσεων που πραγματοποιήθηκαν για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης:

  • 50 άτομα, την 17.20 ώρα στα Χανιά, συγκεντρώθηκαν από διάφορα σημεία του Ενετικού Λιμένα, στην οδό Νικηφόρου Φωκά και εγκλωβίστηκαν από τις υπάρχουσες στο χώρο αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να αποτραπεί η πορεία προς την Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και μετά από λίγο αποχώρησαν ειρηνικά.

Επιβλήθηκαν 9 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ και πραγματοποιήθηκαν 7 προσαγωγές από την ευρύτερη περιοχή της πόλης των Χανίων.

  • 70 άτομα, την 15.00 ώρα στο Ρέθυμνο, συγκεντρώθηκαν ξαφνικά από διάφορα σημεία, στον οδικό κόμβο Θεοτοκοπούλου – Πορτάλιου (περιοχή Καλλιθέας) και εγκλωβίστηκαν από τις υπάρχουσες στο χώρο αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να αποτραπεί η πραγματοποίηση πορείας.Πραγματοποιήθηκαν 2 συλλήψεις και 51 προσαγωγές ενώ επιβλήθηκαν 53 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.
  • Στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκαν 2 συλλήψεις και 69 προσαγωγές, ενώ επιβλήθηκαν 53 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ, με αποτέλεσμα την αποτροπή πραγματοποίησης συγκέντρωσης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ