Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με τους εργαζομένους της καθαριότητας που δέχτηκαν επίθεση

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Συνάντηση με τους τρειςεργαζομένους της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, οι οποίοι στις 9 Νοεμβρίου είχαν δεχτεί αναίτια επίθεση την ώρα που εκτελούσαν τα καθήκοντά τους, είχε το πρωί της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Κώστα Βαρδαβά , της Αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Μαρία Καναβάκη και του προεδρείου του Συλλόγου Εργαζομένων Καθαριότητας.

Ο Δήμαρχος επανέλαβε στους εργαζομένους ότι θεωρεί την επίθεση που δέχτηκαν  άνανδρη και ότι ο Δήμος θα τους στηρίξει με κάθε τρόπο, στην προσπάθειά τους να δικαιωθούν δικαστικά.

«Είμαστε δίπλα σας, παρακολουθούμε την υπόθεση προσεκτικά και θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να αποδοθεί δικαιοσύνη» τους ανέφερε χαρακτηριστικά.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...