Σε δέκα μέρες έτοιμο το πάρκινγκ της Τυλίσου – Ξεκινάει ο δρόμος του Μηημείου

Σε δέκα μέρες θα έχει ολοκληρωθεί ο χώρος στάθμευσης της Τυλίσου μετά και τις τελευταίες παρεμβάσεις στην ασφαλτόστρωση και τις ηλεκτρολογικές εργασίες.

Έπειτα από την συμπληρωματική πίστωση 49 χιλιάδων ευρώ που υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, μετά τις συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου Μαλεβιζίου, της Τεχνικής Υπηρεσίας και του αντιδημάρχου της Γιώργου Πετούση και του Εντεταλμένου Συμβούλου Τυλίσου Γρηγόρη Περυσινάκη, το σημαντικό αυτό έργο βαίνει προς υλοποίηση και θα δώσει τέλος στο μαρτύριο των κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών του οικισμού.

Σε δηλώσεις του στη Φωνή του Μαλεβιζίου ο εργολάβος τόνισε ότι «το έργο θα παραδοθεί σε δέκα ημέρες. Αυτή τη στιγμή μπαίνουν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Δίνουμε ρεύμα στους πυλώνες και ταυτόχρονα φτιάχνονται οι σκάρες για τα όμβρια νερά».

Ξεκινάει ο δρόμος

Τα παράπονά τους, ωστόσο, εξέφρασαν στη "Φωνή του Μαλεβιζίου" οι κάτοικοι της Τυλίσου για την κατάσταση του δρόμου που βρίσκεται στην καρδιά του οικισμού δίπλα στο Μνημείο.

Ο δρόμος έπειτα και τις τελευταίες βροχοπτώσεις, είναι γεμάτος λακούβες και μπαλώματα επικίνδυνες για τη διέλευση των οχημάτων.
Σε ερώτησή μας προς τον εργολάβο του έργου δήλωσε ότι αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πάρκινγκ θα ξεκινήσει η αποκατάσταση – ασφαλτόστρωση του δρόμου. Όπως τόνισε ο ίδιος αρχικά θα ξηλωθεί το παλιό υλικό και στη συνέχεια θα πέσει νέα πίσσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έργα επιβλέπει ο εντεταλμένος Σύμβουλος Τυλίσου Γρηγόρης Περυσινάκης, ο οποίος δήλωσε στη Φωνή του Μαλεβιζίου ότι «Καθημερινά είμαστε σε επικοινωνία με τον εργολάβο και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου για να προσωρήσουν τα έργα στην Τύλισο το συντομότερο δυνατόν».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ