Δίκη Λεμπιδάκη: Απολογούνται οι απαγωγείς ενώπιον του δικαστηρίου

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης απαγωγής του Κρητικού επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη στο Πενταμελές Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.

Στο εδώλιο κάθονται οι 12 κατηγορούμενοι που ήδη έχουν καταδικαστεί από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο από 11 έως 26 έτη, κατά περίπτωση.

Σήμερα, οι κατηγορούμενοι αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε στις 4 Νοεμβρίου με την κατάθεση του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Για μία ακόμα φορά, ο Κρητικός επιχειρηματίας, αναφέρθηκε στο πώς τον σταμάτησαν και τον ακινητοποίησαν στον δρόμο αλλά και για την πολύμηνη παραμονή του σε διάφορα κρησφύγετα.

Μάλιστα, ο ίδιος επεσήμανε πως κατά τη διάρκεια της κράτησης του ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός και προστάτευε τον εαυτό του με το να μη ζητά να μαθαίνει πολλά πράγματα.

Για τους απαγωγείς του επανέλαβε όλα όσα είχα αναφέρει και στην κατάθεσή του στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο. Μίλησε με πολύ καλά λόγια σχεδόν για όλους καθώς επεσήμανε πως όλοι του συμπεριφέρονταν πάρα πολύ ευγενικά.

Στάθηκα μάλιστα σε τρία με τέσσερα άτομα τα οποία τον υποστήριζαν αρκετά και γι’ αυτούς είπε πως του στάθηκαν και τον βοήθησαν να μην παραμείνει υγιής τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Τέλος, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, ζήτησε από το δικαστήριο να δείξει μεγάλη επιείκεια στους κατηγορούμενους που έχουν δείξει ειλικρινής μεταμέλεια.

Μάλιστα, όταν ο πρόεδρος της έδρας τον ρώτησε για ποιο λόγο μιλάει με τόσο όμορφα λόγια για τους απαγωγείς του εκείνος απάντησε πως όποιος δεν έχει γεννηθεί κακούργος έχει το συναίσθημα της συμπόνιας.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...