Ηράκλειο: "Εν ψυχρώ" εκτέλεση αδέσποτου σκυλιού! Συνελήφθη ο δράστης

Petite Perle 300×250

Πυροβόλησε χωρίς λόγο το αδέσποτο!

Ακόμα μια "εν ψυχρώ" δολοφονία ζώου, αυτή τη φορά σε περιοχή του Δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο (στο χωριό Πυρί). Κάτοικος της περιοχής έβγαλε καραμπίνα και σκότωσε ένα μικρό αδέσποτο σκυλάκι χωρίς να υπάρχει αιτία.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία ωστόσο, η οποία μετά από έρευνα συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος σήμερα οδηγείται στον Ανακριτή.

Για το γεγονός αυτό ενημερώνει με ανάρτησή της και με φώτο του άτυχου αδέσποτου σκυλιού, η πρόεδρος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας, Νατάσα Μπομπολάκη:
 
Σήμερα το μεσημέρι ειδοποιήθηκα τηλεφωνικά από μάρτυρα για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός μικρού σκυλιού αδέσποτου που καθόταν ήσυχο το καημένο δίπλα σε ένα κάδο σκουπιδιών.
Ο ΦΟΝΙΑΣ πέρασε με το αυτοκίνητό του ,έβγαλε την καραμπίνα και το εκτέλεσε εν ψυχρώ και χωρίς λόγο ενώ στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σωματάκι του στα χωράφια .
Ενημέρωσα αμέσως την Αστυνομική Διεύθυνση Ηράκλειου , κινητοποιήθηκε όλη η αστυνομική δύναμη της περιοχής ,πήγαν στο χωριό και τον συνέλαβαν σε συνεννόηση με τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας .Έγιναν με εξαιρετική ταχύτητα και υποδειγματικά όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες και αύριο οδηγείται στον Ανακριτή ,ο οποίος θα αποφασίσει ή για την προσωρινή του κράτηση ή για κατ οίκον περιορισμό
ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ ,ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ , ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ,ΤΊΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΕΡΊ ΔΊΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ .
ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ ,ΟΙ ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΊΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΉ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΌΜΕΝΟ ΈΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΆ ΤΩΝ ΖΏΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΆ ΜΑΣ.
Δεν γίνεται να μην ευχαριστήσουμε όλη την Αστυνομική Διεύθυνση Ηράκλειου ,τους δεκάδες αστυνομικούς που έκαναν την επιχείρηση εντοπισμού του με τρόπο παραδειγματικό
Αν όλοι οι αστυνομικοί λειτουργούσαν έτσι θα είχε περιοριστεί η εγκληματικότητα κατά των ζώων κατά 50%
Τουλάχιστον το δύστυχο ζώο θα δικαιωθεί .


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ