Έπαιζαν πόκερ σε κατάστημα εν μέσω καραντίνας-18 συλλήψεις

Σε χαρτοπαικτική λέσχη είχε μετατραπεί, εν μέσω έξαρσης της πανδημίας, κατάστημα στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου έπειτα από έφοδο της αστυνομίας, συνελήφθησαν συνολικά 18 άτομα. 

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν το κατάστημα, το οποίο λειτουργούσε παρά τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού, συλλαμβάνοντας τους θαμώνες και τον ιδιοκτήτη του και βεβαιώνοντας τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα. Όπως ανακοινώθηκε, κατά την αστυνομική έφοδο εντοπίστηκαν έντεκα θαμώνες να παίζουν πόκερ σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, με διαμοιρασμένα φύλλα τράπουλας και μάρκες διαφόρων αποχρώσεων που αντιστοιχούσαν συμβολικά σε διάφορα χρηματικά ποσά. 

Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν άλλα έξι άτομα που επίσης συνελήφθησαν, εκ των οποίων μία γυναίκα διότι κατείχε μικροποσότητα κάνναβης. Εκτός από την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας, επιβλήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. πρόστιμα τόσο για παραβίαση περιορισμού κίνησης όσο και για μη χρήση μάσκας, ενώ σε βάρος του 55χρονου ιδιοκτήτη που φέρεται ως διοργανωτής επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ