Συνεχίζονται τα προγράμματα τηλεάσκησης από τον Δήμο Ηρακλείου και την Ανάπτυξη Αθλητισμού

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Με επιτυχία συνεχίζονται τα προγράμματα τηλεάσκησης που πραγματοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου και η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου με το προσωπικό της, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων που απαγορεύουν την δια ζώσης άσκηση στα Δημοτικά  Αθλητικά Κέντρα.

Τα προγράμματα υλοποιούν πτυχιούχοι καθηγητές φυσικής αγωγής, στο Δημοτικό Αθλητικό Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου (ΔΑΠΚΗ – Πατέλες) και στο Παγκρήτιο Στάδιο. Μέρος των προγραμμάτων LIVE, τα οποία μεταδίδονται onlineστο facebook της ΑΑΗ,  είναι διαθέσιμα σε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα αν είναι μέλη των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων Ηρακλείου , ενώ άλλα είναι διαθέσιμα μόνο στα μέλη των ΔΑΚΗ, στα οποία και αποστέλλεται το σχετικό link προκειμένου να τα παρακολουθήσουν.

Το περιεχόμενο ανανεώνεται εβδομαδιαία και καλύπτει το σύνολο των ομαδικών προγραμμάτων που διδάσκονταν στα δημοτικά γυμναστήρια όπως  Pilates, Yoga, ZumbaDance, TΑE BO, γενική γυμναστική κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν  στην σελίδα της ΑΑΗ στο facebookhttps://www.facebook.com/aahaeotaκαι στο sitehttps://aahaeota.gr/

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...