Κάλυψη Μητσοτάκη σε Γεραπετρίτη για τις δηλώσεις του περί ΜΕΘ

Petite Perle 300×250

Εξηγήσεις και απόλυτη κάλυψη στον υπουργό Επικρατείας για τη δήλωσή του ότι "αν είχαμε 5.000 ΜΕΘ, αυτό θα σήμαινε ότι θα είχαμε έναν πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών από τον κορωνοϊό" έδωσε με την δευτερολογία του στη Βουλή, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Διευκρινίζοντας, αυτό που είπε ο υπουργός Επικρατείας, ότι δηλαδή η μεταφορά σε κλίνες ΜΕΘ είναι η ύστατη επιλογή και αυτό που προέχει είναι η προστασία του πληθυσμού ώστε να μην μεταφέρεται στις ΜΕΘ, όπου η πιθανότητα επιβίωσης είναι στο 50%.

Αυτό είχε δηλώσει και ο ίδιος ο κ. Γεραπετρίτης- γι αυτό και μίλησε για διαστρέβλωση της δήλωσής του- σημειώνοντας ότι "σκοπός δεν είναι να μεγιστοποιήσουμε εκείνους που μένουν στην ειδική θεραπεία, σκοπός μας είναι να απομειώσουμε το φαινόμενο, τηρώντας τα μέτρα και προσπαθώντας όσο το δυνατόν να έχουμε μια κοινωνική αποστασιοποίηση".

Απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε: "Έχετε μεγάλη ικανότητα να διαστρέφεται πράγματα. Θα καταθέσω ολόκληρη τη δήλωση του κ. Γεραπετρίτη. Είναι ανέντιμο και άδικο αυτό που κάνετε. Ο κ. Γεραπετρίτης είπε κάτι που έχω πει και εγώ" συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

"Σταματήστε να διαστρεβλώνετε με τόσο κυνικό τρόπο. Μην τα λέτε μπροστά μου. Εδώ στα πρακτικά η δήλωση του κ. Γεραπετρίτη και εδώ και οι δικές μου", είπε.

ΠΗΓΗ THETOC

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ