Στο ΠΑΓΝΗ τα συνεργεία του “Νιάρχος”: “Τρέχουν” για τις νέες ΜΕΘ!

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Έπιασαν δουλειά τα συνεργεία του ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος” στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διαμόρφωση του ισογείου, όπου θα δημιουργηθεί η νέα ΜΕΘ μετά τη δωρεά ύψους 1.300.000 του Ιδρύματος.

Το έργο παραδίδεται στα μέσα Φεβρουαρίου και σχεδόν διπλασιάζει εν μέσω πανδημίας τις κλίνες εντατικής στο νοσοκομείο που πλέον θα φθάνουν τις 27.

“Οι κλίνες από 16 θα φθάσουν τις 27 και θα υπάρξει η δυνατότητα επιπλέον επέκτασης σε δεύτερο χρόνο”, είπε ο διευθυντής της ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, Δημήτρης Γεωργόπουλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αννας Κωνσταντουλάκη στο patris.gr.

“Το έργο, το αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το ίδρυμα Νιάρχος, εμείς ως νοσοκομείο δεν ανακατευόμαστε καθόλου”, μας είπε ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η τελική σύμβαση με το ίδρυμα υπεγράφη στις 13 Νοεμβρίου. Τα συνεργεία του Σ. Νιάρχος άρχισαν να δουλεύουν από την περασμένη Παρασκευή και όπως προβλέπεται από το χρονοδιάγραμμα, η νέα ΜΕΘ που θα διασυνδέεται με την υπάρχουσα, με εξωτερικό ασανσέρ, θα παραδοθεί στις 12 Φεβρουαρίου.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...