Ο Σύλλογος του 1ου Δημοτικού ευχαριστεί για τα τάμπλετ

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ένα δημόσιο ευχαριστώ απεύθυνε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου, σε Όμιλο που πρόσφερε 15 τάμπλετ για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης.

“Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Όμιλο Phaea Resorts και τους ανθρώπους του, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του συλλόγου μας και την συγκινητική προσφορά τους, προσφέροντάς μας 15 ολοκαίνουρια τάμπλετ. Όπως ήδη ξέρετε, μετά και το 2ο lockdown στη χώρα μας, η εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση έγινε υποχρεωτική σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, δίχως όμως να έχει εξασφαλιστεί η πρόσβαση για όλους τους μαθητές. Δημιουργήθηκε επομένως ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, αφού οι οικογένειες θα έπρεπε να έχουν 2 και 3 ηλεκτρονικές συσκευές, ώστε να μπορούν ταυτόχρονα να συμμετέχουν τα παιδιά στις διαδικτυακές τους τάξεις. Επομένως, υπήρξαν πολλοί μαθητές που πρακτικά αδυνατούσαν να έχουν πρόσβαση στη διαδικτυακή εκπαίδευση. Ο Σύλλογος μας απευθύνθηκε στον Όμιλο Phaea Resorts, στηριζόμενος στο αίσθημα προσφοράς που διακατέχει τους ανθρώπους του ομίλου. Και με μεγάλη χαρά λάβαμε την άμεση ανταπόκρισή τους. Τα 15 τάμπλετ που παραλάβαμε χθες, δόθηκαν ήδη σε μαθητές που δεν είχαν πρόσβαση στα διαδικτυακά μαθήματα, και σήμερα, οι μαθητές αυτοί θα συνδεθούν στις διαδικτυακές τους τάξεις, χάρη στην συγκινητική προσφορά του Phaea Resorts. Ας γίνει παράδειγμα προς μίμηση η προσφορά του Ομίλου Phaea Resorts, ώστε κανένας μαθητής να μην μείνει αποκλεισμένος από την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση.
Με ευγνωμοσύνη,
το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...