Έξω φρενών ο Μιχ. Αλμπαντάκης με τις ανεξέλεγκτες χωματερές: Ο Δήμος δεν είναι κάδος!

Τελευταία Ενημέρωση:

Έχουν πέσει τσουχτερά πρόστιμα σε ιδιώτες για απόρριψη μπαζών

Η αυτοσχέδια χωματερή που έχει σχηματιστεί πάλι στην Τυλίσου στο ίδιο σημείο, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του αντιδημάρχου καθαριότητας Μιχάλη Αλμπαντάκη, ο οποίος μιλώντας στη «Φωνή του Μαλεβιζίου», ανέφερε ότι την ερχόμενη Δευτέρα, η υπηρεσία Καθαριότητας θα προχωρήσει  στην αποκομιδή των υλικών που κάποιοι παρανόμως έχουν απορρίψει στην  περιοχή.

Ωστόσο σύμφωνα με τον  ίδιο αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί « Ο δήμος δεν είναι κάδος να πετάει ο καθένας όπου θέλει τα σκουπίδια!» σημείωσε και έκανε ακόμα μια φορά έκκληση στους κατοίκους για την προστασία του περιβάλλοντος.

Υπενθύμισε ότι η μάνδρα του Δήμου, στον δρόμο προς Κρουσώνα, αλλά και στο ΧΥΤΑ των Πέρα Γαλήνων,  είναι ο χώρος εναπόθεσης μπαζών αλλά και  ογκωδών αντικειμένων ενώ το τηλέφωνο για συνεννόηση με τους κατοίκους είναι το  2810 821728.

Γνωστοποίησε μάλιστα ότι σε δύο ιδιώτες υπεβλήθησαν πρόστιμα 5.000 έκαστος που πιάστηκαν επ αυτοφώρω  να απορρίπτουν ανεξέλεγκτα μπάζα.  

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...