Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Οι αρμόδιες Αρχές της Αργεντινής συνεχίζουν την έρευνα για τα αίτια θανάτου του Μαραντόνα, ενώ όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν είναι πια κοντά μας. Ο Αργεντίνος θρύλος την Τετάρτη (25/11) έφυγε από την ζωή σε ηλικία 60 ετών. Πλέον ο μύθος του Ντιεγκίτο ανήκει στην αιωνιότητα έχοντας κάνει το τελευταίο του ταξίδι προς τους ουρανούς.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα ερωτήματα για τα αίτια του θανάτου του, αλλά και για τις συνθήκες που συνέβη. Οι αρμόδιες Αρχές της Αργεντινής συνεχίζουν τις έρευνες.

Σε αυτό το πλαίσιο έχουν ζητήσει τα πλάνα από όλες τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής τις τελευταίες ημέρες για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με τους ισχυρισμούς της οικογένειας ότι άργησε να φτάσει το ασθενοφόρο.

Επιπρόσθετα μέλη της οικογένειας κάνουν λόγο για παρατυπίες στη θεραπεία του, ενώ όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...