Τοποθετήθηκαν οι νέοι σταυροί στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου στο Γάζι

Petite Perle 300×250

Με ανάρτηση του ο εφημέριος Γαζίου πατήρ-Ευάγγελος Παπουτσάκης ενημέρωσε το ποίμνιο του για την τοποθέτηση δύο καινούργιων σταυρών που κοσμούν πλέον τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην πόλη του Γαζίου.

Παράλληλα ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για την αποπεράτωση αυτού του έργου.

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση:

Αγαπητοί μου,

Με μεγάλη χαρά σήμερα τοποθετήθηκαν οι νέοι σταυροί στην σκεπή της Εκκλησίας μας, στον Άγιο Νικόλαο, όπου καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε και την φωταγώγηση τους. Να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας τον τεχνίτη-καλλιτέχνη κ. Ιωάννη Κοντογιάννη του Νικολάου (Ζαφειρονίκος), ο οποίος πέρα του ότι τους κατασκεύασε, μας έκανε δωρεά τον ένα από τους δύο σταυρούς.

Ο Πανάγαθος Θεός να δίδει σε αυτόν και την οικογένεια του κάθε καλό. Αλλά συγχρόνως να ευχαριστήσω και όλους τους ενορίτες μας οι οποίοι συνεισφέρουν ο καθένας από την πλευρά του, αλλά και με τον δικό του τρόπο για την πρόοδο και το καλό της Ενορίας μας.

Εύχομαι σε όλους σας καλή δύναμη, κουράγιο, πίστη και επιμονή ώστε να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και τα εμπόδια τα οποία έχει φέρει στην καθημερινότητα μας η πανδημία (COVID-19) την οποία διέρχεται ο κόσμος όλος.

Ο εφημέριος Γαζίου πατήρ-Ευάγγελος Παπουτσάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ