Με sms ειδοποίησε ο Δήμος Μαλεβιζίου για την ολισθηρότητα στην Τύλισο

Petite Perle 300×250

Κατεβάστε δωρεάν  στο κινητό σας την εφαρμογή «Δημότης Μαλεβιζίου»

Είστε δημότης ή κάτοικος στο Δήμο Μαλεβιζίου και επιθυμείτε να λαμβάνετε κι εσείς σημαντικές ειδοποιήσεις από το Δήμο και την Πολιτική του Προστασία σε πραγματικό χρόνο; Η συνδρομή των ψηφιακών υπηρεσιών που έχει θέσει ο Δήμος Μαλεβιζίου στην υπηρεσία των πολιτών είναι σημαντική και η διαδικασία είναι απλή!

Σήμερα πολλοί ήταν οι δημότες, αλλά και οι κάτοικοι του Μαλεβιζίου που έλαβαν έκτακτη ειδοποίηση με sms στο κινητό τους τηλέφωνο από το Δήμο σχετικά με την ολισθηρότητα του δρόμου από την Τύλισο έως  τη διακλάδωση της Μονής, με ενημέρωση για την εκτροπή της κυκλοφορίας, λόγω λαδιών που έπεσαν στο οδόστρωμα από διερχόμενο όχημα.

Το sms στάλθηκε στα κινητά τηλέφωνα των δημοτών του Μαλεβιζίου που έχουν κατεβάσει τη δωρεάν εφαρμογή «Δημότης Μαλεβιζίου». Ένα ψηφιακό εργαλείο που αποδεικνύει συνεχώς πόσο χρήσιμο είναι και σε καταστάσεις πρόληψης κινδύνου.

 Η διαδικασία για να λαμβάνετε κι εσείς sms στο κινητό σας από το Δήμο Μαλεβιζίου είναι απλή: Κατεβάστε δωρεάν το app «Δημότης Μαλεβιζίου» στο κινητό σας και εγκαταστήστε το επιλέγοντας «ΝΑΙ» στην ερώτηση αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω της εφαρμογής. Η εφαρμογή «Δημότης Μαλεβιζίου» είναι διαθέσιμη δωρεάν για «κατέβασμα» (download) και εγκατάσταση σε φορητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablets κλπ) με λογισμικό ANDROID και iOS. Λειτουργεί σε 24ωρη βάση.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ