Προσοχή: Χύθηκαν λάδια στον δρόμο Τύλισος – Ανώγεια

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα

Την προσοχή των οδηγών που κινούνται με κατεύθυνση προς την περιοχή της Τυλίσου εφιστά ο Δήμος Μαλεβιζίου. Στην κεντρική οδική αρτηρία της Τυλίσου με κατεύθυνση προς Ανώγεια ο δρόμος παρουσιάζει ολισθηρότητα εξαιτίας λαδιών που έπεσαν από διερχόμενο όχημα.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας έχει κλείσει το δρόμο από την Τύλισο έως τη διακλάδωση της Μονής, εκτρέποντας την κυκλοφορία των οχημάτων μέσα από τον οικισμό της Τυλίσου. Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός για λίγες ώρες, προκειμένου τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου Μαλεβιζίου να ολοκληρώσουν την αποκατάσταση, ρίχνοντας ειδικό υλικό σε όλη την έκταση.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ειδικά τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Φωνής του Μαλεβιζίου ήδη έχει προκληθεί ένα τροχαίο ατύχημα όταν οδηγός Ι.Χ., λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, προκαλώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...