Η Ryanair δεν θα απαιτεί εμβολιασμό από τους επιβάτες προκειμένου να πετάξουν με τα δρομολόγιά της

Petite Perle 300×250

Με τις σύντομες αποδράσεις και την ελευθερία στις μεταφορές στην Ευρώπη πιστεύω ότι θα δούμε ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο την Άνοιξη και στις αρχές του καλοκαιριού, σημείωσε το εκτελεστικό στέλεχος της εταιρίας, Eddie Wilson.

Πρόσθεσε δε, ότι οι άνθρωποι θα μπορούν να ταξιδεύουν στην Ευρώπη και με άλλα μέσα μεταφοράς χωρίς εμβόλιο, επομένως εάν κάποιος χρειάζεται να ταξιδέψει στο Παρίσι, για παράδειγμα, και δεν επιθυμεί να κάνει το εμβόλιο, θα μπορεί να ταξιδέψει με τρένο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρίας Μάικλ Ο'Λίρι, μιλώντας στη διαδικτυακή World Travel Market, προέβλεψε επιστροφή στο 75-80% της κίνησης προ της κρίσης έως το επόμενο καλοκαίρι, μετά τις ανακοινώσεις για τα εμβόλια.

Πλέον, είπε, υπάρχει εύλογη αισιοδοξία τώρα ότι το καλοκαίρι του 2021 θα επιστρέψουμε σε κάποιο βαθμό κανονικότητας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ryanair εκτιμά ότι αεροπορικές εταιρείες και ξενοδοχεία θα έχουν μειωμένες τιμές, με προσσφορές και εκπτώσεις, μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και αυτό θα βοηθήσει στην ανάκαμψη του κλάδου, πιο γρήγορα από τις εκτιμήσεις των συμβατικών αεροπορικών εταιρειών ότι θα χρειαστούν χρόνια.

Ο Μάικλ Ο' Λίρι τόνισε ότι οι επιδόσεις της επιβατικής και τουριστικής κίνησης θα βελτιωθούν "αρκετά γρήγορα" κατά τη διάρκεια του 2021 και του 2022.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ