Λουτράκι: Άνδρας επιτέθηκε με σπαθί στον Αντιδήμαρχο

Petite Perle 300×250

Σύμφωνα με πληροφορίες , το πρωί της Τρίτης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Παντελέου ενημέρωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook πως ξεκίνησαν τα βελτιωτικά έργα στο πάρκο Μάτση.

Ένας νεαρός δημότης Λουτρακίου,  o οποίος εργάζεται με 8μηνη σύμβαση στο δήμο, σχολίασε κάτω από την εν λόγω ανάρτηση: «Φτιάξε ενα λάκκο και μπες μέσα Κωστάκη θα φέρω το φτυάρι να σε θάψω Κωνσταντίνος Παντελέου ξέρεις ότι είναι πολύ άθλιο αυτό που συμβαίνει με το πάρκο της Δεξαμενής».

Μετά από λίγο ο δημότης εμφανίστηκε στο πάρκο με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του αντιδημάρχου.

Κινήθηκε προς το μέρος του να τον χτυπήσει. Εργάτες που βρίσκονταν εκεί, τον απώθησαν ενώ ένας φίλος του αντιδημάρχου τον έσπρωξε και τον πέταξε στο έδαφος.

Εκείνος, μόλις σηκώθηκε, έβγαλε ένα σπαθί που είχε κρυμμένο στο πίσω μέρος του παντελονιού του και έτρεξε απειλητικά προς το μέρος του αντιδημάρχου ενώ φώναζε: «Ξέρω που μένεις, θα έρθω να σε βρω» ενώ απειλούσε και την οικογένειά του.

Αφού όσοι βρίσκονταν στο σημείο τον ακινητοποίησαν και τον απώθησαν για δεύτερη φορά, προλαβαίνοντας το κακό, ο αντιδήμαρχος Κώστας Παντελέου, σοκαρισμένος, κάλεσε την αστυνομία.

Ο δημότης συνελήφθη και ο αντιδήμαρχος υπέβαλλε μήνυση. Με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κορίνθου αφού σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ