Πέτσας: Προς παράταση του lockdown και μετά τις 7 Δεκεμβρίου – Πότε θα ανοίξουν τα κομμωτήρια

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

“Τα δεδομένα της πανδημίας αυτή τη στιγμή μας δείχνουν μια σταθεροποίηση ή και μείωση των κρουσμάτων, ενώ υπάρχουν θετικά στοιχεία, όπως ότι τα εξιτήρια είναι περισσότερα από τις εισαγωγές ασθενών” τόνισε μεταξύ άλλων ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ενώ “έδειξε” παράταση του lockdown και μετά τις 7 Δεκεμβρίου.

Μιλώντας στο MEGA και ερωτώμενος για το εάν θα ανοίξουν πρώτα τα σχολεία ή το λιανεμπόριο, απάντησε ότι ακόμα δεν είναι σε θέση η κυβέρνηση να ανακοινώσει τη σειρά με την οποία θα ανοίξουν και παρέπεμψε στις ανακοινώσεις που θα γίνουν έως το τέλος της εβδομάδας, σχετικά με τον οδικό χάρτη για το άνοιγμα της χώρας.

Ακόμα είναι υπό εξέταση η σειρά με την οποία θα ανοίξουν σχολεία, λιανεμπόριο και εστίαση ενώ άφησε «παράθυρο» να βγει το λουκέτο σύντομα από τα κομμωτήρια.

Σχετικά με τα εμβόλια, ο κ. Πέτσας είπε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι εμβολιασμοί των πολιτών κατά του κορωνοϊού μέχρι το τέλος Ιουνίου. Υπογράμμισε ότι οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν τέλη Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου και η κυβέρνηση θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης προκειμένου να πειστούν οι πολίτες.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...