Αυστραλία : Γύρισαν στο σπίτι και βρήκαν ένα κοάλα πάνω στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ακόμα και τα ζώα αγαπούν τα Χριστούγεννα. Όπως αυτό το μικρό κοάλα που μπήκε κρυφά σε ένα σπίτι στην Αυστραλία και σκαρφάλωσε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας.

Ο Τζέρεμι και η Αμάντα ΜακΚόρμικ έπαθαν το σοκ της ζωή τους όταν, επιστρέφοντας σπίτι στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας, βρήκαν ένα αξιολάτρευτο κοάλα να κρέμεται ξέγνοιαστο στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

«Νομίζω ότι ο σκύλος πήγε απευθείας στο δέντρο και μύριζε τριγύρω. Η μητέρα μου σκέφτηκε ότι αυτό ήταν περίεργο», δήλωσε η 16χρονη Τάιλα. «Υπήρχαν χριστουγεννιάτικα στολίδια σε όλο το πάτωμα… σήκωσε το βλέμμα της και είδε ένα κοάλα», συμπλήρωσε.

Το ζώο ήταν μπερδεμένο στα φωτάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου. «Είναι ένα ψεύτικο και παλιό δέντρο, αλλά προσπάθησε να φάει τα φύλλα, σταμάτησε όμως όταν κατάλαβε ότι είναι πλαστικά», ανέφερε ακόμη η 16χρονη.

Η μητέρα της, Αμάνα ΜακΚόρμικ αρχικά δεν πίστευε στα μάτια της. «Σκέφτηκα ότι ήταν μια πλάκα. Ότι ένα από τα παιδιά μου έβαλε ένα παιχνίδι στο δέντρο. Αλλά όχι, ήταν αληθινό», είπε για τα κοάλα. «Έχουμε ξαναδεί κοάλα στα δέντρα μας, αλλά όχι μέσα στο σπίτι, στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Πρέπει να μπήκε όταν ήταν ανοιχτές οι πόρτες και να βρισκόταν στο σπίτι τουλάχιστον τρεις ώρες», συμπλήρωσε.

Το ζευγάρι αμέσως ειδοποίησε μια εξειδικευμένη ομάδα διασωστών, που πήραν το αξιαγάπητο ζωάκι και το άφησαν σε έναν ευκάλυπτο έξω από το σπίτι να μασουλά τα αγαπημένα του φύλλα.

Η Δάφνη (Daphne), όπως ονόμασε η 16χρονη το ζώο, ήταν ένα θηλυκό κοάλα, περίπου 3-4 ετών, σε καλή υγεία.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...