Αυγενάκης: “Με τον νέο χρόνο η επανέναρξη πρωταθλημάτων”

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Για το 2021 μετέθεσε τις εξελίξεις αναφορικά με την επανέναρξη των Εθνικών πρωταθλημάτων που διακόπηκαν ή δεν ξεκίνησαν λόγω κορωνοϊού, ο Λευτέρης Αυγενάκης, όπως και αυτών που δεν ξεκίνησαν, κάτι που σημαίνει ότι παραμένει στον… αέρα το κύπελλο ποδοσφαίρου.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα της επιστροφής στη δράση για το σύνολο του αθλητισμού, στο πλαίσιο της απολογιστικής συνέντευξης Τύπου των 2ων παρακτίων μεσογειακών αγώνων της Πάτρας, εκτιμώντας πως θα μπορούμε να μιλάμε για επανέναρξη από το νέο έτος.

«Αυτή την στιγμή δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε ημερομηνίες την ώρα που ο κορωνοϊος σήμερα καλά κρατεί. Όποτε όποια ημερομηνία και να πούμε θα είναι παρακινδυνευμένο και επιπόλαιο. Καταλαβαίνω το άγχος όλων και ζητούμε συγνώμη αλλά πάνω από όλα είναι η ασφάλεια των πολιτών.

Η εκτίμηση μου είναι πως με το νέο χρόνο θα μπορούμε να μιλάμε για επανέναρξη πρωταθλημάτων», ανέφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...