Η μουσική δεν μπαίνει σε καραντίνα – Διαδικτυακές οι πρόβες της Χορωδίας Ενηλίκων Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

"Σε πείσμα των καιρών" και σε αντίθεση με αυτό που αρκετοί από εμάς κάνουμε εν καιρώ πανδημίας, τα μέλη της Χορωδίας Ενηλίκων Μαλεβιζίου "βρίσκονται" διαδικτυακά και κάνουν αυτό αγαπούν περισσότερο.

Η ζωή δεν σταματά με κορωνοϊό και ούτε η μουσική μπορεί να μπει σε καραντίνα.

Αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από όλους τα μέλη της χορωδίας με τη μαέστρο και δημοτικό σύμβουλο Εύα Κουτσογιαννάκη, που αποφάσισαν να συνεχίσουν τις πρόβες τους μέσω τηλεδιάσκεψης για να μπορέσουν πρώτα οι ίδιοι να εκφραστούν, να επικοινωνήσουν, να σπάσουν τη σιωπή των ημερών και στη συνέχεια να είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν ξανά τους ήχους τους στο κοινό.
Όπως δήλωσε η κ. Κουτσογιαννάκη στη "Φωνή του Μαλεβιζίου" "οι πρόβες μέσω τηλεδιάσκεψης δεν είναι εύκολες, καθώς ο ήχος δεν έρχεται πάντα την ίδια στιγμή από όλα τα μέλη. Όμως η ανάγκη μας να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας, μας έκανε σε συνεργασία με τον Δήμο Μαλεβιζίου να πάρουμε αυτή την απόφαση. Ελπίζουμε όλη αυτή η δοκιμασία που ζούμε να τελειώσει σύντομα και να καταφέρουμε όλοι υγιείς να γυρίσουμε στην καθημερινότητά μας".

Η απόσταση όπως φαίνεται δεν στάθηκε ικανή να σταματήσει τις πρόβες της Χορωδίας, αλλά και η σιωπή δεν ταιριάζει στους καλλιτέχνες και ιδιαίτερα στους μουσικούς που αυτές τις δύσκολες μέρες άφησαν στην άκρη τα μουσικά όργανα, ακύρωσαν εκδηλώσεις και δεν ήρθαν σε επικοινωνία με το κοινό.

Όμως, παρά τις δυσκολίες, το σίγουρο είναι ότι το ερχόμενο καλοκαίρι η Χορωδία Ενηλίκων Μαλεβιζίου θα είναι έτοιμη για να χαρίσει πάλι μοναδικές στιγμές, και ίσως και πιο σύντομα καθώς σύμφωνα με την κ. Κουτσογιαννάκη μας ετοιμάζουν μια μικρή έκπληξη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ