Ανακοίνωση ΕΛΑΣ: Διατάχθηκε ΕΔΕ για τον αστυνομικό που κατέστρεψε λουλούδια για τον Αλεξ. Γρηγορόπουλο

Petite Perle 300×250

Το αρχηγείο της ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με διενέργεια επείγουσας διοικητικής έρευνας (ΕΔΕ) για τη συμπεριφορά αστυνομικού στην περιοχή των Εξαρχείων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια επείγουσας διοικητικής έρευνας (ΕΔΕ) για επίμεμπτη συμπεριφορά αστυνομικού στην περιοχή των Εξαρχείων, που απεικονίζεται σε βίντεο που αναπαράγεται σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης."

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με δυνάμεις των ΜΑΤ να καταστρέφουν λουλούδια που είχε αποθέσει πολίτης στο μνημείο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Από το πρωί είναι δρακόντεια τα μέτρα στο κέντρο της Αθήνας, με χιλιάδες αστυνομικούς, λόγω της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Μάλιστα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απαγορεύουν στους πολίτες να προσεγγίσουν το μνημείο της δολοφονίας στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου.

Ωστόσο, αρκετοί είναι εκείνοι που κατάφεραν να αφήσουν ένα λουλούδι στην μνήμη του παιδιού που δολοφονήθηκε άδικα πριν από 12 χρόνια.

Μάλιστα, ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει αστυνομικούς να έχουν πάρει λουλούδια από το σημείο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και να τα σπάνε ο ένας πάνω στον άλλο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ