Παραίτηση Χρυσάνθης Παπαδοπούλου από την Παγκρήτια Τράπεζα

Petite Perle 300×250

Η κυρία Χρ. Παπαδοπούλου, Ανώτερη Γενική Διευθύντρια της Τράπεζας, συνεχίζει προσωρινά να ασκεί τα καθήκοντά της, μέχρι την εξεύρεση νέου στελέχους.

H Παγκρήτια Τράπεζα ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε αποδεκτή στη συνεδρίαση της 4ης Δεκεμβρίου 2020 την παραίτηση της κας Χρυσάνθης Παπαδοπούλου από τη θέση της Ανώτερης Γενικής Διευθύντριας της Τράπεζας, για λόγους προσωπικούς.

Η κυρία Παπαδοπούλου συνεχίζει προσωρινά να ασκεί τα καθήκοντά της, μέχρι την εξεύρεση νέου στελέχους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε θερμά την κα Παπαδοπούλου η οποία προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες σε μια σημαντική περίοδο για την Παγκρήτια Τράπεζα και το μετασχηματισμό της.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Τράπεζας κ. Γιώργος Κουρλετάκης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, η κα Παπαδοπούλου αποτελεί κομμάτι της οικογένειας της Παγκρήτιας καθώς καθοδήγησε την πορεία της Τράπεζας ώστε αυτή να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο και καινοτόμο πιστωτικό ίδρυμα.

«Στη Χρυσάνθη Παπαδοπούλου οφείλονται πολλά από τα σημαντικά που επιτεύχθηκαν στην Παγκρήτια Τράπεζα» δηλώνει ο κ. Μιχάλης Σάλλας ως  Πρόεδρος της Lyktos Participations, Στρατηγικού Επενδυτή της Παγκρήτιας. Ο κ. Σάλλας ευχαρίστησε θερμά  την κα Παπαδοπούλου για τη σημαντική προσφορά της.


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ