Το συγκινητικό βίντεο ευχών του Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Petite Perle 300×250

Το παλιό έθιμο του «δυτικού πολιτισμού» να στολίζουμε ένα χιονισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο – το οποίο έγινε πια και δικό μας έθιμο – παραπέμπει όλους μας σε θετικά συναισθήματα. Αγάπης, ηρεμίας, γιορτινής διάθεσης ενίοτε αυτοκριτικής, που χαρακτηρίζουν την περίοδο των Χριστουγέννων.

Στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου αποφάσισαν πριν ένα μήνα σχεδόν να στολίσουν το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Κόντρα στη μελαγχολία των καιρών και την απογοήτευση, επέλεξαν όχι μόνο να κάνουν όμορφους στολισμούς σε όλες τις κλινικές του Ιδρύματος αλλά να αποτυπώσουν με χαμόγελο και καλή διάθεση τις χριστουγεννιάτικες ευχές σε ένα γιορτινό βίντεο.

Απέναντι σε αυτούς τους λιμούς, τους σεισμούς, του καταποντισμούς που μαυρίζουν όχι μόνο την καθημερινότητά μας, μα πρωτίστως την ψυχή μας, το χαμόγελο και η ελπίδα μας κρατούν ζωντανούς, ειδικά όταν προέρχονται από εκείνους που φροντίζουν την υγεία μας.

Ευχαριστούμε, τα στελέχη του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου που το έπραξαν. Είναι μια κίνηση απλή, γεμάτη ζεστασιά και αγάπη, που μας διώχνει τα σκοτάδια των ημερών και μας θυμίζει πως η Ελπίδα εκφράζει μαζί με την Αγάπη, το αληθινό μήνυμα που φέρνει στους ανθρώπους η Γέννηση του Θεανθρώπου.

ΠΗΓΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ