Ετοιμόγεννη σκυλίτσα περιφέρεται έξω από το δημαρχείο στο Γάζι

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Πλήθος αναρτήσεων γίνεται από χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την έγκυο αδέσποτη σκυλίτσα που περιφέρεται γύρω από το δημαρχείο Μαλεβιζίου στο Γάζι, έτοιμη να γεννήσει.

Φιλόζωοι αναζητούν τρόπους περίθαλψης της μέχρι να γεννήσει και στη συνέχεια στειρωθεί για να μην ταλαιπωρείται και βεβαίως τρόπους για να δοθούν τα κουτάβια της σε υιοθεσία ώστε να μην περιφέρονται κι αυτά αδέσποτα.

Ελπίζουν μάλιστα πως ο Δήμος Μαλεβιζίου και η αρμόδια αντιδημαρχία θα δείξει ενδιαφέρον γι αυτό το πλάσμα.

Όπως μας ενημέρωσε πάντως η αρμόδια αντιδήμαρχος Χρύσα Λυρώνη, εδώ και ημέρες γίνονται ενέργειες από την πλευρά του Δήμου ώστε το ζώο να πιαστεί και να υπάρξει μέριμνα γι αυτό. Όμως είναι φοβικό και δεν αφήνει κανείς να την προσεγγίσει. Δεν θα εγκαταλείψουν πάντως την προσπάθεια κατανοώντας πως πρέπει η σκυλίτσα να βρει προστατευμένο περιβάλλον για να γεννήσει και να στειρωθεί στη συνέχεια, βρίσκοντας για τα κουτάβια της υιοθεσίες για να μην έχουν την ίδια τύχη.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...