Συνεδριάζει την Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηρακλείου με 72 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Αναλυτικότερα:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. ΄Έγκριση πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν από τις 20 έως 22 Οκτώβρη 2020.
  2. Έγκριση πρόσληψης 18 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 4 μηνών .
  3. Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2020 σχετικά με την χρηματοδότηση ύψους 21.000,00€ από το Υπουργείο εσωτερικών με σκοπό την χορήγηση οικονομικών ενισχύσεων σε πληγέντες από φυσικές καταστροφές. 
  4. Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2020 σχετικά με την χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ από το υπουργείο εσωτερικών για την αντιμετώπιση ζημίων και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες.
  5. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για εργοδοτικές εισφορές.
  6. Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2020 για την κάλυψη της δαπάνης συμμετοχής του Δήμου Ηράκλειου στα εν εξελίξει έργα που εκτελεί ο ΕΣΔΑΚ σχετικά με το πρόγραμμα "ΑΝΑΣΑ".
  7. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την κάλυψη της δαπάνης για την παροχή υπηρεσίας σχετικά με τον σχεδιασμό και την ανάλυση του τουριστικού προορισμού Ηρακλείου, με βάση της αρχές της αειφορίας.
  8. Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2020 για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο "Μελέτη για την αντιδιαβρωτική προστασία της παράκτιας ζώνης της παλιάς Ηλεκτρικής".
  9. Ενίσχυση κωδικών εσόδων – εξόδων, που αφορούν στην αποδοχή και απόδοση της Δ επιχορήγησης 2020 από τους ΚΑΠ που λαμβάνει ο Δήμος Ηρακλείου, για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων Π/θμιας και Δ/θμιαςΕκπ/ση
  10. Έγκριση διενέργειας διαδικασίας διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση του ΄Άρθρου 32 παρ.γ του Ν.4412/2016 για την Υπηρεσία Απολύμανσης Αμαξοστασίου Δήμου, Κοινοχρήστων χώρων και δημοτικών κτιριακών εγκαταστάσεων για την αντιμετώπιση της κατεπείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης για τη λήψη μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊουCOVID-19.
  11. Έγκριση διενέργειας με ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό, τεχνικών προδιαγραφών – μελέτης, κατάρτιση όρων διαγωνισμού για την Υπηρεσία εκτέλεσης εργασιών συντήρηση κοινοχρήστων χώρων πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου για δύο έτη.
  12. Έγκριση διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού όρων και τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια γάλακτος του προσωπικού του Δήμου Ηρακλείου και του Νομικού του Προσώπου ΔΟΠΑΦΜΑΗ ως μέσο ατομικής προστασίας.
  13. Λήψη απόφασης για λήξη της σύμβασης με τίτλο «Μελέτη γεωλογικής καταλληλόλητας, κτηματογραφική αποτύπωση και πολεοδομική μελέτη επέκτασης της πολεοδομικής ενότητας Γούρνες του Δήμου Ηρακλείου».
  14. Έγκριση ανάθεσης της «Συμφωνίας – πλαίσιο για την εκπόνηση μελετών κτιριακών έργων σχολικής ή προσχολικής αγωγής», έγκριση του φακέλου μελέτης και των όρων δημοπράτησης.
  15. ΄Έγκριση ορισμού μελών Επιτροπής ανάθεσης της μελέτης με τίτλο Περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις παρεμβάσεων σε τμήματα του οδικού δικτύου της  πόλης Ηρακλείου.
  16.  Έγκριση ανάθεσης εκπόνησης μελέτης με τίτλο « Μελέτη για έργο βιοκλιματικής διαμόρφωσης περιοχής Μεσαμπελιών και Κορώνη Μαγαρά», έγκριση του φακέλου μελέτης και των όρων δημοπράτησης.
  17. Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης δημοπρασίας του έργου με τίτλο «Επέκταση δικτύων άρδευσης στην περιοχή Δαφνών».
  18.  Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ» – 2ο Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε.
  19. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΚΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΔΡΑΚΑΚΗ  &ΙΛΙΟΥ» – 2ο Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε.
  20. Έγκριση 6ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου «Διανοίξεις και κατασκευή μικρών τεχνικών έργων»
  21. Έγκριση 5ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου «Άρση ανωμαλιών οδοστρωμάτων Δήμου Ηρακλείου»
  22. ΄Έγκριση διενέργειας και τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΓΕΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΙΑΝΗΣ»  ύψους 74.400,00  ευρώ με το Φ.Π.Α (24%), με συνοπτικό διαγωνισμό.
  23. Γνωμοδότηση για την ανάλωση των επί  έλασσον δαπανών που συμπεριλαμβάνονται στον 1ο Ανακεφαλαιωτικό Πίνακα και της 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης αξία <15% της αρχικής Σύμβασης του έργου με τίτλο «Διαμόρφωση τμήματος της οδού Ψαρομηλίγκωνως την συμβολή της με τις οδούς Μιχελιδάκη και Βουρβάχων».
  24. Έγκριση του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΥΡΑΝΘΟΥ».
  25. Έγκριση πρακτικού διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση για την «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» .
  26. Έγκριση του με αριθμό πρωτοκόλλου 113816/26-11-2020 Πρακτικού Αποσφράγισης Ελέγχου Δικαιολογητικών και Αξιολόγησης Τεχνικών και Οικονομικών Προσφορών και του με αριθμό πρωτοκόλλου  της επιτροπής για τη διενέργεια και αξιολόγηση του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την υπηρεσία με τίτλο: Α) «Υπηρεσία διαχείρισης κτηνιατρικών αποβλήτων της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Αγροτικής Ανάπτυξης & Εμπορίου, Δ. Ηρακλείου Κρήτης» και Β) «Υπηρεσία αποθήκευσης, μεταφοράς & Διαχείρισης επικίνδυνων μολυσματικών ιατρικών αποβλήτων της  Δ/νσης Κοινωνικής Ανάπτυξης, Δ. Ηρακλείου Κρήτης».
  27. ΄Έγκριση πρακτικού εξέτασης προσφορών κατά τη διαδικασία  διαπραγμάτευσης για την Προμήθεια  πλεξιγκλάς για την προστασία των εργαζομένων – αιρετών  που έρχονται σε επαφή  με κοινό για τη λήψη μέτρων αποφυγής της διάδοσης του Κορωνοϊού COVID-19». 
  28. Έγκριση 2ου πρακτικού κατακύρωσης για την ανάθεση εκτέλεσης του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΆΝΩ ΑΣΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ».
  29. ΄Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών & αξιολόγησης τεχνικών και οικονομικών προσφορών για τον συνοπτικό διαγωνισμό που αφορά την παροχή υπηρεσιών με θέμα την «Διεξαγωγή Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων και έκδοση δελτίου τεχνικού ελέγχου και κάρτας καυσαερίων σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ για τα οχήματα του Δήμου Ηρακλείου για δύο (2) έτη.
  30. Διαβίβαση πρακτικού 3ου αποσφράγισης δικαιολογητικών κατακύρωσης για την υπηρεσία «Επικοινωνιακό Σχέδιο για την Ανακύκλωση & Επαναχρησιμοποίηση (ΣΒΑΑ Δήμου Ηρακλείου 2014-2020).
  31. Παράταση χρονικής διάρκειας της με αριθμ.πρωτ.24604/13.3.2020 σύμβασης που αφορά στις εργασίες συντήρησης α) Σπάνια βιβλία παλαίτυπα και αρχειακό υλικό (περιόδου 1200-1930) της Β.Δ.Β.
  32. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου : «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ  ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ».
  33.  Έγκριση τροποποίησης σύμβασης κατά την διάρκεια της για την Προμήθεια Έντυπα Εκτυπώσεις Βιβλιοδεσίες κλπ. Υπηρεσιών του Δ. Ηρακλείου σύμφωνα με το άρθρο 206 του Ν.4412/2016.
  34. Παράταση συμβατικού χρόνου παράδοσης – διάρκειας της σύμβασης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΠΛΗΝΤΥΡΙΟΥ ΚΑΔΩΝ (ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ)».
  35. Παράταση συμβατικού χρόνου παράδοσης – διάρκειας της σύμβασης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΓΑΝΤΖΟΦΟΡΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (HookLift) ΑΥΤΟΣΥΜΠΙΕΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΔΕΚΤΩΝ (PressContainer) ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ».
  36. Παράταση χρονικής διάρκειας της με αριθμ.πρωτ.94634/2020 σύμβασης με τίτλο «Προμήθεια εκδόσεων περιοδικών και εντύπων της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηρακλείου».
  37. Έγκριση παράτασης σύμβασης της υπηρεσίας με τίτλο «Επισκευή και εκσυγχρονισμός ανελκυστήρων δημοτικών και σχολικών κτιρίων» με την εταιρεία ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ . 
  38. Εισήγηση της επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής παροχής υπηρεσιών & παραδοτέων για την «Τροποποίηση της σύμβασης παροχής γενικών υπηρεσιών για την Επισκευή και προμήθεια ανταλλακτικών των υποβρυχίων συγκροτημάτων άρδευσης» κατά την διάρκεια της σύμφωνα με το άρθρο 132 του Ν.4412/16.
  39. Έγκριση παράτασης της προθεσμίας περαίωσης της υπηρεσίας «Παροχή υπηρεσιών για έκδοση πιστοποιητικών πυρασφάλειας σε δημοτικά κτίρια».
  40. Εισήγηση για την συγκρότηση της Επιτροπής διαγωνισμού για την ανάθεση της μελέτης με τίτλο «Υδρογεωτεχνική Μελέτη και Μελέτη Γεωλογικής Καταλληλόλητας νέου κοιμητηρίου Βασιλειών».
  41. Εξειδίκευση πίστωσης ποσού 45.000€ του ΚΑ 60-6473.004 του με τίτλο «Υποέργο 2 : Λοιπές Δράσεις ΚΕΜ (Μαθήματα ελληνικής γλώσσας και δια πολιτιστικές δράσεις) στο Δήμο Ηρακλείου από το Ε.Π. Κρήτη 2014-2020» .
  42. Εξειδίκευση πίστωσης για την προμήθεια επετειακών ημερολογίων για το γραφείο Δημάρχου.
  43. Εξειδίκευση Πίστωσης για τις δαπάνες των εορταστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν τα Χριστούγεννα στο Κεντρικό Δημαρχείο, ήτοι γλυκίσματα κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και μπουφέ για την πρωτοχρονιά συμπεριλαμβανομένης και της καθιερωμένης βασιλόπιτας.
  44. Συμβιβαστικός προσδιορισμός αποζημίωσης (άρθρο 23 του Ν.2882/01) για ρυμοτομούμενο τμήμα ιδιοκτησίας των : α) Πανσεληνά Ασπασίας του Χαρίλαου με ποσοστό 33,333% β) Πανσεληνά Γρηγορίου με ποσοστό 33,333% και γ) Παπαδάκη Μαρίας του Δημητρίου με ποσοστό 33,334% συνολικού εμβαδού 30,09 μ2 στο Ο.Τ. Γ1646(419) της περιοχής «Άγιος Ιωάννης – Μεσαμπελιές – Φορτέτσα» τμήμα IV του Δήμου Ηρακλείου για την διάνοιξη δρόμου.
  45. Λήψη απόφασης για μη άσκηση αίτησης αναίρεσης κατά της με αρ.81/2020 αποφάσεως του 3μελούς Εφετείου Ανατολικής Κρήτης.
  46. Λήψη απόφασης για μη άσκηση ενδίκου μέσου κατά της με αρ.2225/2019 αποφάσεως του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ηρακλείου.
  47. Παροχή εξουσιοδότησης στη Νομική Υπηρεσία του Δήμου για τον καθορισμό τιμής μονάδας αποζημίωσης ιδιοκτησιών που απαλλοτριώνονται στο Κ.Φ 2305 για τη δημιουργία Γυμνασίου-Λυκείου.
  48. Αποδοχή τιμής μονάδας αποζημίωσης σύμφωνα με την 872/2020 απόφαση της Ο.Ε. με υπεύθυνη δήλωση των δικαιούχων κα Ανδρουλάκη Ευφροσύνης του Νικ. και Ανδρουλάκη Καλλιόπης του Νικ. εμβαδού 516,20  στο Ο.Τ 2305 της περιοχής «Θέρισσος – Μασταμπάς – Δειλινά – Κορώνη» του Δήμου Ηρακλείου για την κατασκευή σχολείου.
  49. Αποδοχή τιμής μονάδας αποζημίωσης σύμφωνα με την 1012/2020 απόφαση της Ο.Ε. με υπεύθυνη δήλωση της δικαιούχου Κλεάνθης Περβολαράκη του Χαρίδημου εμβαδού 24  στο Ο.Τ 295 της περιοχής «Άγιος Ιωάννης – Μεσαμπελιές – Φορτέτσα» τμήμα IV του Δήμου Ηρακλείου για την δημιουργία δρόμου.
  50. Αποδοχή τιμής μονάδας αποζημίωσης σύμφωνα με την 930/2020 απόφαση της Ο.Ε. με υπεύθυνη δήλωση της δικαιούχου Άρτεμις Μαυράκη του Νικολάου εμβαδού 5,28  στο Ο.Τ 56 της περιοχής «Χρυσοπηγή – Πόρος – Κατσαμπάς – Δημητρίου – Μπεντεβή – Ατσαλένιο» του Δήμου Ηρακλείου για την δημιουργία δρόμου.
  51. Αποδοχή τιμής μονάδας αποζημίωσης σύμφωνα με την 1012/2020 απόφαση της Ο.Ε. με υπεύθυνη δήλωση του δικαιούχου Φουκαράκη Ελευθερίου του Νικολάου επικειμένων  στο Ο.Τ 1871 της περιοχής «Άγιος Ιωάννης – Μεσαμπελιές – Φορτέτσα» του Δήμου Ηρακλείου για την δημιουργία δρόμου.
  52. Λήψη απόφασης για αίτημα εξωδικαστικού συμβιβασμού του κ. Αναστασιάδη Δημητρίου λόγω ανεξόφλητων τιμολογίων που αφορούν σε προμήθεια ανταλλακτικών κλπ για την επισκευή και συντήρηση οχημάτων της Δ/νσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.
  53. Λήψη απόφασης για αίτημα εξωδικαστικού συμβιβασμού του κ. Πατραμάνη  Νικολάου λόγω ανεξόφλητων τιμολογίων που αφορούν σε προμήθεια ανταλλακτικών κλπ για την επισκευή και συντήρηση οχημάτων της Δ/νσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.
  54. Λήψη απόφασης για αίτημα εξωδικαστικού συμβιβασμού της εταιρείας ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ Ι & Μ ΑΕΒΕ  λόγω ανεξόφλητων τιμολογίων που αφορούν σε προμήθεια ανταλλακτικών κλπ για την επισκευή και συντήρηση οχημάτων της Δ/νσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.
  55. Λήψη απόφασης για αίτημα εξωδικαστικού συμβιβασμού του κ. Ξυπάκη Ζαχαρία  λόγω ανεξόφλητων τιμολογίων που αφορούν σε προμήθεια ανταλλακτικών κλπ για την επισκευή και συντήρηση οχημάτων της Δ/νσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.
  56. Λήψη απόφασης για αίτημα εξωδικαστικού συμβιβασμού του κ. Μαυρωμανωλάκη Αντώνη λόγω ανεξόφλητων τιμολογίων που αφορούν σε προμήθεια ανταλλακτικών κλπ για την επισκευή και συντήρηση οχημάτων της Δ/νσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.
  57. Λήψη απόφασης για αίτημα εξωδικαστικού συμβιβασμού της εταιρείας Δ.Φ. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Τ.Ε λόγω ανεξόφλητων τιμολογίων που αφορούν σε προμήθεια ανταλλακτικών κλπ για την επισκευή και συντήρηση οχημάτων της Δ/νσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.
  58. Λήψη απόφασης για αίτημα εξωδικαστικού συμβιβασμού της εταιρείας ΠΥΡΑΜΙΣ ΕΠΕ λόγω ανεξόφλητων τιμολογίων που αφορούν σε προμήθεια ανταλλακτικών κλπ για την επισκευή και συντήρηση οχημάτων της Δ/νσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.
  59. λόγω ανεξόφλητων τιμολογίων που αφορούν σε προμήθεια ανταλλακτικών κλπ για την επισκευή και συντήρηση οχημάτων της Δ/νσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.
  60.  Λήψη απόφασης για αποδοχή αιτήματος εξωδικαστικού συμβιβασμού του προμηθευτή ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ε.ΓΑΛΑΝΑΚΗ λόγω ανεξόφλητων τιμολογίων που αφορούν σε προμήθεια πετρελαίου κίνησης οχημάτων.
  61. Λήψη απόφασης για αίτημα εξωδικαστικού συμβιβασμού της εταιρείας ΑΦΟΙ ΒΑΡΓΙΑΚΑΚΗ & ΣΙΑ ΟΕ λόγω ανεξόφλητων τιμολογίων που αφορούν σε προμήθεια ανταλλακτικών κλπ για την επισκευή και συντήρηση οχημάτων της Δ/νσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.
  62. Εξέτασης αιτήματος αποζημίωσης του κ. Αλέξανδρου Σκουτέλη λόγω βλάβης που υπέστη το όχημα του από πτώση δέντρου.
  63.  Απόδοση λογαριασμού και απαλλαγή του υπόλογου Αρχαύλη Εμμανουήλ για την πληρωμή της παραλλαγής του δικτύου της ΔΕΗ ΑΕ στην οδό Θεοκτίστου.
  64. Λήψη απόφασης για νομική υποστήριξη του πρώην Αντιδημάρχου Ηρακλείου κ. Μπολάκη Αριστείδη.
  65.  Διαγραφή βεβαιωμένων παραβάσεων.
  66. Διαγραφή προστίμου ΚΟΚ από τον 3599/2018 χρηματικό κατάλογο.
  67. Διαγραφή προστίμου ΚΟΚ από τον 4196/2019 χρηματικό κατάλογο.
  68. Σύναψη Σύμβασης Μίσθωσης Έργου για ένα (1) άτομο με αντικείμενο την εξωτερική εμπειρογνωμοσύνη για την Διαχείριση, αξιολόγηση του έργου, την εκπόνηση σχεδίου βιωσιμότητας και τον συντονισμό / υποστήριξη της διοργάνωσης όλων των δράσεων δημοσιότητας για τη πράξη «Κοινές Δράσεις για τη Δημιουργία Πράσινων – Περιβαλλοντικά Φιλικών Διαδρομών μέσα σε Τουριστικές Περιοχές" με ακρωνύμιο "ECORouTs"», του Προγράμματος Συνεργασίας INTERREGV-A «Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020».
  69. ΄Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του διαγωνισμού για την προμήθεια αστικού εξοπλισμού Δήμου Ηρακλείου.
  70. ΄Έγκριση διενέργειας, τρόπου εκτέλεσης, όρων και μελέτης διαγωνισμού για την προμήθεια διαφόρων αναλωσίμων ειδών για το έργο αυτεπιστασίας ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ (με αυτεπιστασία). 
  71. Ανακατανομή των έργων που έχουν ενταχθεί στην χρηματοδότηση από το υπουργείο Εσωτερικών με τίτλο "Επιχορήγηση των Δήμων της χώρας από το πρόγραμμα "Φιλόδημος ΙΙ".

72.  ΄Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης της σύμβασης «παροχή υπηρεσιών για την εκπόνηση τεχνικής έκθεσης για την διαδικασία προέγκρισης Ειδικού Χωρικού Σχεδίου Δ.Ε Αλικαρνασσού.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ