Μοιράζουν παιχνίδια και στολίζουν το Τσαλικάκι οι γυναίκες του "Μαλβαζία"

Petite Perle 300×250

Σε συλλογή παιχνιδιών και διακοσμητικών ειδών προχωρά ο Σύλλογος Γυναικών Μαλβαζία προκειμένου να μοιραστούν σε κοινωφελή ιδρύματα στέγασης και φιλοξενίας παιδιών.

Παράλληλα, ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι φέτος το σπιτάκι του Άη Βασίλη θα φιλοξενηθεί στην αυλή του Συλλόγου, ενώ κανονικά θα πραγματοποιηθεί ο στολισμός της πλατείας όπως κάθε χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Στα πλαίσια των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων κάθε χρόνο, επιθυμεί και φέτος με τη στήριξη όλων μας όπως αγκαλιάσει με την ευαισθησία και το πνεύμα συνεργασίας που μας διακρίνει ως δημότες, γονείς και μέλη της ίδιας πανανθρώπινης κοινότητας για να μη στερηθεί κανένα παιδί ή συνάνθρωπός μας σε ανάγκη τη χαρά που ορίζει το πνεύμα προσφοράς αγάπης των Αγίων ημερών που διανύουμε.

Για το λόγο αυτό – και δεδομένων των συγκυριών που απαγορεύουν τις κοινωνικές συναθροίσεις λόγω παύσης της διασποράς του COVID-19 – όπως προβεί στη συλλογή παιχνιδιών και διακοσμητικών ειδών (καινούριων ή/και σε καλή κατάσταση) προκειμένου να μοιραστούν σε κοινωφελή ιδρύματα στέγασης και φιλοξενίας παιδιών και ενηλίκων που ζουν χωρίς τις φυσικές οικογένειές τους (όχι παιχνίδια για μωρά μόνο για ηλικίες άνω των 10 ετών καθώς όλα τα παιδιά είναι σε αυτή την ηλικία στα ιδρύματα που θα τα πάμε).

Φέτος «το σπιτάκι του Άγιου Βασίλη» θα φιλοξενηθεί στην αυλή του Γραφείου του Συλλόγου μας (επί της οδού Γ. Γεννηματά 82) και η συλλογή των δώρων της καρδιάς μας που θα διανεμηθούν στις παραπάνω κοινωνικές ομάδες θα πραγματοποιηθεί εκεί για να συσκευαστούν και να ξεκινήσουν τη «διαδρομή» τους προς τους παραλήπτες της προσφοράς και της ευαισθησίας μας!!

Αυτές οι γιορτές είναι διαφορετικές από ό,τι τις είχαμε συνηθίσει από σεβασμό στην ανάγκη διαφύλαξης τόσο της ατομικής όσο και της ευρύτερης δημόσιας υγείας, ωστόσο η επιβεβλημένη τήρηση των μέτρων προστασίας που απαγορεύουν τη χαρά των κοινωνικών και οικογενειακών συναθροίσεων ας μη σταθεί εμπόδιο στην τήρηση και «διασπορά» του πνεύματος προσφοράς χαράς και αγάπης των Χριστουγέννων στους συνανθρώπους μας που την έχουν περισσότερη ανάγκη από όλους μας αυτές τις Άγιες μέρες!!

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε – όπως πάντα – και αυτή μας τη δράση κοινωνικής ευαισθησίας και να συστρατευτούμε στην καταπολέμηση της πανδημίας και της θλίψης με τη δύναμη της πανανθρώπινης «αγκαλιάς»!

Ο στολισμός στην πλατεία μας θα πραγματοποιηθεί κανονικά όπως κάθε χρόνο.

«Καλές Γιορτές» με υγεία και ελπίδα σε όλο τον κόσμο!

Μετά τιμής, Το Δ/Σ του Συλλόγου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ