Απεβίωσε ο Παναγιώτης Στρατάκης από τη Ροδιά

Petite Perle 300×250

Έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή ο Παναγιώτης Στρατάκης από τη Ροδιά γνωστός και ως γεωπόνος που ήταν και το επάγγελμα του σε ηλικία 69 ετών.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 11.00 το πρωί από τον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Ροδιά. Ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα λόγω του κορωνοιού και απαγορεύεται η παρουσία άνω των 9 ατόμων.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ένα ατύχημα που είχε εντός του σπιτιού του πριν μερικές ημέρες τον έφεραν στο νοσοκομείο όπου σήμερα άφησε την τελευταία πνοή του.

Ο Παναγιώτης Στρατάκης πριν μερικά χρόνια είχε χάσει το μεγάλο γιο του κάτι που του είχε στοιχίσει πολύ, ενώ όπως ήταν γνωστό του άρεσε η καλή παρέα, ειδικά στο Παλαιόκαστρο με φίλους του και ήταν φανατικός Εργοτελίτης.

Ο Παναγιώτης Στρατάκης δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της εστίασης για πολλά χρόνια αφού διατηρούσε την οικογενειακή ταβέρνα Η ΚΑΛΥΒΑ στην περιοχή της Παντάνασσας, την οποία είχε ιδρύσει ο αείμνηστος πατέρας του Μανώλης Στρατάκης γνωστός και ως Αραλιός.

Τα τελευταία χρόνια κάθε πρωί τον έβρισκες στο μαγαζί του πολύ καλού φίλου του γεωπόνου Αποστόλη Περάκη στο Γάζι.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…….

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ