Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου: Ιδιαίτερη μέριμνα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Petite Perle 300×250

Με ζωντανή μετάδοση θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και της πλατείας Κατσαμάνη στο Γάζι τη Δεύτερα 14 Δεκεμβρίου σε μία σεμνή τελετή, παρουσία του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου μιλώντας στη Φωνή του Μαλεβιζίου τόνισε ότι και φέτος θα δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και χρειάζονται τη στήριξη όλων μας.

«Λόγω της ιδιαίτερης περίστασης αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε όλο τον διάκοσμο που έχουμε στις αποθήκες μας, ενώ προστέθηκαν κάποια καινούρια στην Ελευθερίου Βενιζέλου», δήλωσε στη "Φωνή του Μαλεβιζίου" , η οποία συνέχισε λέγοντας ότι «Ιδιαίτερη μέριμνα θα υπάρξει από τη δημοτική Αρχή την εορταστική περίοδο για τις κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη. Αναγνωρίζουμε ότι λόγω της πανδημίας υπάρχουν συνάνθρωποί μας που χρειάζονται στήριξη και προτιμήσαμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά να ενισχύσουμε με τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα μεταφέροντας το μήνυμα της ελπίδας, της αγάπης και αισιοδοξίας, λαμπρά αλλά και σεμνά. Ευχόμαστε του χρόνου να είναι καλύτερα τα πράγματα και να κάνουμε όλα όσα είχαμε σχεδιάσει για φέτος», τονίζει η κυρία Λυρώνη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ