"Βρες κι εσύ την Κρήτη" – Το νέο σποτ της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης (video)

Petite Perle 300×250

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης, έχει δημιουργήσει και κατοχυρώσει, το σήμα «κρήτη-Γενέτειρα αξιών», το οποίο συνδέεται με την εντοπιότητα των προϊόντων.

Το σήμα αυτό,  θα το βρείτε στις συσκευασίες των πιστοποιημένων προϊόντων και αποτελεί εχέγγυο, ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας.

Ελαιόλαδο, τυροκομικά προϊόντα, μέλι, κρασί, οπωροκηπευτικά, αρτοσκευάσματα, βότανα και παραδοσιακά αλλαντικά είναι μερικά μόνο,  από τα τοπικά προϊόντα, τα οποία  αναδεικνύονται και στηρίζονται από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Στο νέο διαφημιστικό σποτ εμπνευσμένο από την ομάδα της EyeQ Creative Media, βλέπουμε μέσα από τα μάτια ενός 8χρονου κοριτσιού πως το σήμα «κρήτη»  έχει εντυπωθεί στο μυαλό του και έχει ταυτιστεί με τη λαχταριστή γεύση των κρητικών προϊόντων.

Με αφορμή, μια σχολική εργασία με θέμα «Τα προϊόντα της Κρήτης», η μικρή Κάλλια, ανακαλεί όλα τα αγαπημένα της κρητικά προϊόντα συνειρμικά, συνδέοντας τα, με ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.

Το αγαπημένο της φαγητό φτιαγμένο από τη μαμά της, η σπεσιαλιτέ του μπαμπά, οι μεζέδες του παππού, τα γλυκά της γιαγιάς και τα πλούσια οικογενειακά τραπέζια, είναι αυτά, που την κάνουν να «βρίσκει την Κρήτη».

Η ποιότητα και η γεύση των κρητικών πιάτων «περνά» μέσα από την οθόνη στον θεατή, κάνοντας τον, να θέλει να δοκιμάσει τα μοναδικά προϊόντα με το σήμα «κρήτη».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ