Με αυτογκόλ του Σπάρβ απέδρασε από την Λάρισα 0-1 ο ΟΦΗ

Petite Perle 300×250

Ο χαφ της ΑΕΛ ήταν ο μοιραίος ποδοσφαιριστής του αγώνα, αφού στο 58ο λεπτό έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και το γκολ αυτό έγιρε την πλάστιγγα υπέρ των Κρητικών, που πήραν σπουδαίο διπλό και ανέβηκαν στους 15 βαθμούς, πλησιάζοντας την εξάδα.

Παραμένει προτελευταία η ΑΕΛ με 6 βαθμούς, γνώρισε ακόμη μία ήττα στο φετινό πρωτάθλημα!

Με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» η Λάρισα την επόμενη και τελευταία του πρώτου γύρου αγωνιστική, υποδέχεται τον Άρη στο «Θ. Βαρδινογιάννης» ο ΟΦΗ.

Μόλις στο 2ο λεπτό η ΑΕΛ απείλησε με διαγώνιο σουτ του Πλατέλλα έξω από την περιοχή που πέρασε 2-3 μέτρα μακριά από την εστία. Φάση η οποία ήταν η καλύτερη της Λάρισας στο ματς, με τους γηπεδούχους να είναι εντελώς ακίνδυνοι, αλλά να πατάνε καλύτερα στο πρώτο τέταρτο του ματς. Σιγά-σιγά, όμως και όσο περνούσε η ώρα, ο ΟΦΗ άρχισε να ισορροπεί, να παίρνει την κατοχή και να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα, αλλά και οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονταν να φτιάξουν φάσεις.

Στο 25ο λεπτό ο ΟΦΗ απείλησε αλλά ο Σαρδινέρο στο τετ-α-τετ με τον Νάγκι δεν μπόρεσε να βρει εστία, για να έρθει πέντε λεπτά μετά ο Πινακάς να φτιάξει μια τελική για την ΑΕΛ αλλά η κεφαλιά του ήταν αδύναμη και ο Σωτηρίου δεν είχε πρόβλημα. Οι Κρητικοί άρχιζαν να πιέζουν, να ανεβάζουν τις γραμμές τους στο γήπεδο αλλά και πάλι τα χαλούσαν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Όπως έκανε ο Σαρδινέρο ξανά στο φινάλε του πρώτου μέρους (45'), με τον Αργεντινό φορ να πηδάει σε λάθος timing όντας αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή και να μην βρίσκει την μπάλα με το κεφάλι μετά την σέντρα του Ουές!

Όπως τελείωσε το πρώτο, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ. Είχε ξανά τον έλεγχο, πίεζε και η ΑΕΛ είχε οπισθοχωρήσει αρκετά, δύνοντας την μπάλα και τον χώρο στους φιλοξενούμενους. Ο Στάικος στο 52' είδε τον Νάγκι να σταματάει το πολύ δυνατό σουτ που επιχείρησε, ενώ στο 54' και σε ταχύτατη κόντρα ο Στάρτζεον έκανε κακή τελική πάσα και χάθηκε η ευκαιρία για την ομάδα του να απειλήσει. Ωστόσο, τέσσερα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ που δικαιούνταν βάσει εικόνας. Ήταν το 58ο λεπτό όταν ο Στάρτζεον εκτέλεσε το φάουλ και ο Σπαρβ στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 του ΟΦΗ.

Το γκολ αυτό… χάλασε το ματς, όπως και οι αλλαγές από τους δύο πάγκους. Πολλές μονομαχίες, κακός ρυθμός και… μηδέν φάσεις, με την Λάρισα να μην μπορεί να απειλήσει και να δείχνει για ακόμη ένα ματς πως έχει πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων, κάτι που της έχει στερήσει όλο αυτό το διάστημα αρκετούς βαθμούς, με το 0-1 να παραμένει ως το φινάλε!

πηγή : www.sport-fm.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ