Ο Τομ Κρούζ ετοιμάζει γύρισμα στο διάστημα σε συνεργασία με την ΝΑSA

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο 58χρονος ηθοποιός, γνωστός για το ότι εκτελεί όλες τις επικίνδυνες σκηνές στις ταινίες του χωρίς τη βοήθεια κασκαντέρ, ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο βήμα της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, ο Τομ Κρουζ φαίνεται να μηχανορραφεί με την…NASA, προκειμένου να πετύχει την υλοποίηση γυρίσματος στο διάστημα, για τις ανάγκες των δύο τελευταίων ταινιών δράσης της σειράς «Επικίνδυνη Αποστολή», στις οποίες πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια.

Πηγές από το χώρο του κινηματογράφου στην Αμερική αποκάλυψαν στο βρετανικό έντυπο The Sun πως ο ηθοποιός είναι αποφασισμένος να πραγματοποιήσει το όραμά του, έχοντας ήδη ξεκινήσει να συγκεντρώνει χρήματα, καθώς, αν και υλοποιήσιμο, το γύρισμα στο διάστημα αναμένεται να κοστίσει λίγο παραπάνω από τα κανονικά.

Δεν ξέρουμε αν ο Κρουζ θα πετύχει εν τέλει να πραγματοποιήσει την νέα του φιλοδοξία, όμως φαίνεται πως, αν μη τι άλλο, η συνθήκη της πανδημίας θα του δώσει τα χρονικά περιθώρια που απαιτούνται για να προετοιμαστεί κατάλληλα για το διαστημικό γύρισμα.

Εξάλλου, τα…επίγεια γυρίσματα της επόμενης «Επικίνδυνης Αποστολής» στη Βενετία αναβλήθηκαν λόγω της κατάστασης, όπως συνέβη και με την νέα ταινία «Top Gun» στην οποία επίσης πρωταγωνιστεί ο Κρουζ και η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2021, έχοντας ήδη αναβληθεί δύο φορές.

Related Articles