Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την προσεχή βδομάδα στο νομό Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Αρκετές αναμένεται να είναι καθ' όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων:

Γενικά στο χωριό Τρεις εκκλησιές.

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου:

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στον οικισμό Χατζανά στην περιοχή της οικίας Ανδρουλάκη Ανθούσα.

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στις Κάτω Γούβες, στο δρόμο προς πεδίο βολής στην περιοχή της οικίας Σπυριδάκη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Γενικά στο χωριό Μεταξοχώρι.

Από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Γενικά στο χωριό Χαράκι.

Από τη 1 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Χερσονήσου: Στο χωριό Σκοτεινό στην περιοχή του αντλιοστασίου Ζαμπετάκη.

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου:

Από τις 8 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στα χωριά Ζωφόροι, Θραψανό, Ευαγγελισμός και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Γενικά στο χωριό Ζήντα.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο Θραψανό, στην περιοχή των έργων του νέου αεροδρομίου Καστελίου, των φωτοβολταϊκών Αγγελάκη και του αρδευτικού Χουρδάκη.

Στο χωριό Αλάγνι στην περιοχή της επιχείρησης τυποποίησης ελαίου Τζανάκη.

Από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Γενικά στο χωριό Χουμέρι στην περιοχή της εξόδου προς το Αρκαλοχώρι. (πρώην αρδευτικό Πάγκαλου).

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στην Φορτέτσα στην οδό Εράσμου και Ανωγιειανάκη μετά παρόδων.Επίσης στις οδούς Αλκμαίωνος, Λευκίππου, Γιαμαλάκη, Νιργιανού, Λυσία, Πρωταγόρα και Γοργία.

Από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στον Αγ.Ιωάννη στις οδούς Σαυρινίδη από την οδό Δελαπόρτα έως την οδό Καρυάτιδων, Σηφάκη από την οδό Σταυρινίδη μέχρι την οδό Ιδαία και στην οδό Δημαρά .

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο χωριό Καβροχώρι, στην περιοχή του εργοταξίου Ζαν Μπαρί Ντενίς.

Από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην περιοχή πίσω από τις σχολές ΟΑΕΔ στην οδό Χριστομιχάλη Ξυλούρη, στην οδό Έλενας Βενιζέλου.

Στις Μεσαμπελιές, στις οδούς Βασιλάκη, Καμπιτάκη και στην οδό Ερυθραίας απότην οδό Βόλου μέχρι την οδό Πατρικίου μετά παρόδων.

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στα χωριά Αγ.Ρωμανός, Ελιά, Άνω & Κάτω Βάθεια, Ανώπολη, Σταμνοί, Επισκοπή, Αϊτάνια, Σκόπελα, Χοχλακιές, Σγουροκεφάλι, Καινούριο χωριό, Γάλιπε και Γαλίφα.Στο Δ.Μινώα Πεδιάδος στο χωριό Σμάρι και στις περιοχές της επιχ.Καλογεράκη & του ποιμνιοστασίου Παπαδάκη.Στις Ι.Μονές Αγκαράθου, Καλλέργη και Αγ.Ιωάννη καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

Από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Χερσονήσου: Στο χωριό Άνω Βάθεια, μετά την εκκλησία του Αγ.Ιωάννη, στην περιοχή του πτηνοτροφείου Ρεβύθι και της νεοανεγειρόμενης οικίας Ρουσάκη Ελ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ