Συλλυπητήρια για το θάνατο του κ. Μιχάλη Τσικνάκη

Petite Perle 300×250

Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κρουσώνα αποχαιρετούμε έναν εξαίρετο άνθρωπο του πνεύματος, που στήριξε ολόκληρες γενιές μαθητών του χωριού μας.  Με θλίψη, αποχαιρετούμε τον πολυαγαπημένο μας Δάσκαλο και Διευθυντή κ. Μιχάλη Τσικνάκη.

Πάντοτε σεμνός και ταπεινός στο εκπαιδευτικό του έργο του, υπηρέτησε με ήθος και ακεραιότητα, αποτελώντας πρότυπο για όλους τους συναδέλφους του. Σε όλη την πορεία της ζωής του, τον διέκρινε η ευγένεια και η πραότητά του και με ευαισθησία ψυχής κατάφερνε πάντα να προσεγγίζει τους μαθητές  του με παιδαγωγική χάρη.  Δεν υπήρξε μόνο Δάσκαλος για τους μαθητές του και τους συναδέλφους του αλλά δίδαξε σε όλους το σωστό τρόπο ζωής γι' αυτό και οι συγχωριανοί του τον αγκάλιαζαν με αγάπη και σεβασμό. 

Αγαπητέ μας  κ.Μιχάλη,

ήσουν πάντοτε αυθεντικός, στήριγμα συμπαράστασης και πηγή αστείρευτης αισιοδοξίας ακόμη και όταν ήρθες αντιμέτωπος με το πρόβλημα της υγείας σου.

Κανείς μας δεν θα ξεχάσει τα επιτεύγματά σου και την προσφορά σου στην σχολική μας κοινότητα και όχι μόνο.  Αφουγκραζόσουν τις ανάγκες των συνεργατών σου, και ολόκληρης της μαθητικής κοινότητας και  ήσουν πάντα στην πρώτη γραμμή για να μεριμνάς και να διεκδικείς όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που θα βελτίωναν πολύπλευρα την ποιότητα του διδακτικού έργου και θα καθιστούσαν αποτελεσματικότερο το σχολικό περιβάλλον, τόσο από πλευράς υποδομών όσο και συνολικά της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Και τα κατάφερες  κ. Μιχάλη με την αξία σου και έθεσες τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο, επένδυσες στο μέλλον του χωριού μας, που δεν είναι άλλο από τα παιδιά μας, τους μαθητές σου… Σου είμαστε ευγνώμονες  που σμίλεψες με το λόγο σου τις εύπλαστες ψυχές των μαθητών σου, τους μεταλαμπάδευσες το φως της γνώσης και τους χάραξες το δρόμο για να φτάσουν πιο ψηλά, να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Σίγουρα, το κενό που αφήνεις πίσω σου είναι δυσαναπλήρωτο. Όμως μέσα από το έργο σου έβαλες ένα ακόμη λιθαράκι στο χώρο της εκπαίδευσης, αφήνοντας μια πλούσια παρακαταθήκη στους συνεχιστές του.

Καλό σου ταξίδι αείμνηστε μας ΔΑΣΚΑΛΕ, θα σε θυμόμαστε πάντα με νοσταλγία και συγκίνηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κρουσώνα

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ