Γάζι: Άνοιξαν τα βιβλιοπωλεία για βιβλία και click away για τα υπόλοιπα

Petite Perle 300×250

Ξεκίνησαν σήμερα την λειτουργία τους τα βιβλιοπωλεία στο Γάζι, τα οποία πήραν το "πράσινο φως" από την κυβέρνηση για να λειτουργήσουν κατά την διάρκεια των γιορτών και υπό αυστηρούς όρους και περιορισμούς. 

Να σημειώσουμε ότι τα βιβλιοπωλεία θα πωλούν μόνο βιβλία και όχι ταυτόχρονα και γραφική ύλη.

 Για να γίνει καλύτερα κατανοητό ο πελάτης μπορεί να μπει στο βιβλιοπωλείο να διαλέξει το βιβλίο που επιθυμεί και τίποτα άλλο.

Για τα υπόλοιπα όπως γραφική ύλη, χαρτικά και άλλα πρέπει να ακολουθηθεί η μέθοδος του click away.

Μιλώντας στη "Φωνή του Μαλεβιζίου" ο ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου στο Γάζι Μιχάλης Κάββαλος τόνισε ότι «αν είναι πρώτος κωδικός τα βιβλία μπορείς να πουλήσεις, αν δεν είναι πρώτος κωδικός δεν ανοίγεις. Ανοίγουν μόνο τα βιβλιοπωλεία που έχουν ως πρώτο ΚΑΔ πώληση βιβλίων. Μπορεί ο πελάτης να έρθει να διαλέξει το βιβλίο όμως για τα υπόλοιπα πρέπει να βγει έξω, να κάνει την παραγγελία του τηλεφωνικώς και εμείς να παραδώσουμε την παραγγελία εκτός βιβλιοπωλείου. Έτσι τουλάχιστον είναι η νόμιμη διαδικασία».

Τα ίδια τόνισε στη "Φωνή του Μαλεβιζίου" και ο κ. Μάνος Χαιρέτης επίσης ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου στο Γάζι, ο οποίος δέχεται τους πελάτες του μόνο για βιβλία και τις υπόλοιπες παραγγελίες τηλεφωνικώς ή με μήνυμα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ