Γάζι: Από τις 7 το πρωί περίμεναν να ανοίξουν τα κομμωτήρια

Petite Perle 300×250

Με το που ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας ότι τα κομμωτήρια ανοίγουν την Δευτέρα, τα κινητά πήραν φωτιά στους κομμωτές και κομμώτριες του Γαζίου.

Ύστερα από 37 ημέρες λουκέτου, τα κομμωτήρια άνοιξαν σήμερα Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας και υποχρεωτική την αποστολή SMS στο 13033, με κωδικό 2.

Η ζήτηση για ραντεβού είναι μεγάλη όπως δήλωσε στη "Φωνή του Μαλεβιζίου" ο Κώστας Μαρής, ιδιοκτήτης κομμωτηρίου στο Γάζι.

"Από τις 7 το πρωί με έπαιρναν τηλέφωνο για ραντεβού. Όλοι οι πελάτες μας έχουν ενημερωθεί ήδη από τα Μέσα και μας παίρνουν τηλέφωνο για να κλείσουν το ραντεβού τους".

Ενώ τονίζει ότι "και άνδρες και γυναίκες ήταν αυτοί που έχουν πάρει τηλέφωνο τόσο για κούρεμα, όσο και για βαφές".

Ωστόσο, ο ίδιος τονίζει ότι η λειτουργία του κομμωτηρίου γίνεται με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και πριν από κάθε ραντεβού απολυμαίνεται ο χώρος και στη συνέχεια μπαίνει ο επόμενος πελάτης.

Το ίδιο βέβαια συνέβη και στα υπόλοιπα κομμωτήρια του Μαλεβιζίου, όπου κι εκεί οι πελάτες κλείνουν το ραντεβού τους με τη ζήτηση να είναι τεράστια.

Να σημειώσουμε ότι τα κομμωτήρια για να εξυπηρετήσουν τον μεγάλο όγκο των πελατών, λειτουργούν από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 22:00.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ