Πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από συλλόγους Χελιανών και Κρυονερίου

Petite Perle 300×250

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους πολιτιστικούς συλλόγους των χωριών του Μυλοποτάμου Χελιανών και Κρυονερίου για την πρωτοβουλία τους να μαζέψουν τρόφιμα για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Δείτε την ανάρτηση τους:

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, οι καμπάνες θα χτυπήσουν ξανά, τα βουνά γίνονται πιο λευκά από το χιόνι, τα σπίτια γεμίζουν όμορφες γεύσεις και μυρωδιές και τα παιδιά περιμένουν τα δώρα τους από τον Άι Βασίλη!

Ο σύλλογοι μας έχουν στόχο να τηρούν τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας και, έτσι, κάθε χρόνο, μεγάλοι και μικροί βγαίνουμε στους δρόμους για να πούμε τα κάλαντα των Χριστουγέννων, από γειτονιά σε γειτονιά, και από χωριό σε χωριό.Φέτος, όμως, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αυτό δεν είναι δυνατό να συμβεί.

Θα πρέπει να μείνουμε στα σπίτια μας, για να είμαστε ασφαλείς και να μπορούμε να ξανασμίξουμε του χρόνου όλοι μαζί στα χωριά μας! Αντ' αυτού, οι σύλλογοι μας, πήραμε την απόφαση να προσφέρουμε στην κοινωνική κουζίνα Κανένας χωρίς φαγητό

Έτσι, ήρθαμε σε επαφή με τη συλλογικότητα και προσφέραμε τα τρόφιμα που είχαν ανάγκη, ώστε να βοηθήσουμε, όσο μπορούμε, τους συνανθρώπους μας.Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η αλληλεγγύη σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη είναι πολύ σημαντική και μπορεί να χαρίσει χαμόγελα σε πολλούς ανθρώπους που ζουν δίπλα μας.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους… Καλή χρονιά με υγεία!!!

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι των χωριών: Αγρίδια -Δοξαρό-Θεοδώρα-Κρυονέρι-Μακρυγιάννι-Χελιανά-Χώνος.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΕΛΙΑΝΩΝ "ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" ,

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ << ΟΙ ΑΣΣΥΡΩΤΟΙ >>

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ