Παρέμβαση με ουσία στην έξοδο του Γαζίου με τα όμβρια

Petite Perle 300×250

Άμεση ήταν η επέμβαση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου στην έξοδο του Γαζίου στη γέφυρα του Γαζανού ποταμού, όπου όταν έβρεχε μαζευόταν μεγάλη ποσότητα νερού που δυσχέραινε την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Πετούσης ανέθεσε σε χρόνο-ρεκόρ την κατασκευή τεχνικού που έλυσε το πρόβλημα κάτι που αναγνωρίζουν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στην περιοχή, αλλά και διερχόμενοι οδηγοί.

Πλέον το νερό δεν συσσωρεύεται στο συγκεκριμένο σημείο και η κυκλοφορία γίνεται χωρίς εμπόδια με την επισήμανση ότι πρέπει άμεσα να βελτιωθεί και η βατότητα του δρόμου γιατί είναι σε άθλια κατάσταση.

Στο ίδιο σημείο μας επισήμαναν πολίτες ότι υπάρχει και μία επικίνδυνη λακκούβα που πρέπει να επισκευαστεί διότι ειδικά όταν βρέχει δεν είναι ορατή και μπορεί να δημιουργηθεί ατύχημα.

Εδώ να τονίσουμε και την κατασκευή πρόχειρου τεχνικού λίγο μετά το ξενοδοχείο ΑΚΤΗ ΖΕΥΣ που ο δρόμος με την πρώτη δυνατή βροχή γινόταν λίμνη και πλέον μπορούν οι οδηγοί να περνούν με ασφάλεια από το συγκεκριμένο σημείο.

Δεν είναι τυχαίο ότι φέτος η ευρύτερη περιοχή του Γαζίου δεν αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα με τις έντονες βροχοπτώσεις. Να θυμίσουμε τον έγκαιρο καθαρισμό του Γαζανού και του Γιόφυρου αλλά και τις παρεμβάσεις της ΔΕΥΑΜ και των συνεργείων της.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ