Ευχαριστήριο της οικογένειας του Μιχάλη Τσικνάκη

Petite Perle 300×250

Με ανάρτηση της η Ειρήνη Τσικνάκη κόρη του αείμνηστου Μιχάλη Τσικνάκη ευχαρίστησε εκ μέρους της οικογένειας τον κόσμο και το ιατρικό προσωπικό του ΠΑΓΝΗ.

Δείτε τι αναφέρει:

Εκ μέρους της οικογένειας μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για αυτά τα όμορφα λόγια που ειπώθηκαν και γράφτηκαν για τον μπαμπά μου.

Ήταν όντως ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας εξαιρετικός σύζυγος για τη μαμά μου αλλά και ένας εξαιρετικός πατέρας για εμένα και τον αδερφό μου. Και τον τελευταίο του τίτλο ως παππούς, αν και δεν πρόλαβε να τον χαρεί τον τίμησε όπως μόνο αυτός ήξερε.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ χρωστάμε ως οικογένεια σε δύο γιατρούς, στον παθολόγο- ογκολόγο και επίκουρο καθηγητή της Ιατρικής του Πανεπιστήμιο Κρήτης, κύριο Ιωάννη Σουγκλάκο Ioannis Sougklakos και στην γιατρό της ΠΟΓΚ κυρία Σταυρούλα Μανωλάκου οι οποίοι του στάθηκαν στην πορεία της αρρώστιας του όχι μόνο ως γιατροί που τιμούν τον όρκο που έχουν δώσει αλλά και ως άνθρωποι.

Γλυκέ μου πατέρα σου εύχομαι να έχεις καλό ταξίδι και να είσαι καλά εκεί που βρίσκεσαι. Εμείς θα σε θυμόμαστε πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη γιατί αυτό το είχες ακόμη και λίγο πριν μας αποχαιρετήσεις.

Δεν ζεις πια μέσα στο σπίτι μας αλλά ζεις και θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας. Θα σ αγαπάμε για πάντα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ