Σήμερα το εξ αναβολής ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Petite Perle 300×250

Έπειτα από τρεις μήνες, ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα κοντραριστούν απόψε (16/12-19:30) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League. Το παιχνίδι δεν είχε γίνει στην έναρξη της φετινής σεζόν, μια και οι δύο αντίπαλοι είχαν να… λύσουν άλλες διαφορές, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Μάσιμο Καρέρα να βλέπει τον Χνιντ να μένει εκτός με ενοχλήσεις. Παράλληλα, απών θα είναι και ο Βασιλαντωνόπουλος. Αντίθετα, στην διάθεση του Ιταλού είναι οι Τσιγκρίνσκι και Νεντελτσεάρου.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Παουλίνιο, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Με Φορτούνη στο ΟΑΚΑ

Ο Έλληνας μέσος είναι μεταξύ των εκλεκτών του Πέδρο Μαρτίνς. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Βινάγκρε, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Ντρέγκερ, Χασάν και Μπρούνο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης, Βρουσάι, Κάιπερς, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ