ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα η διαδικτυακή εκπομπή–συζήτηση με Μ. Ξενογιαννακοπούλου και θέμα «ΠαΝΔημία στα εργασιακά»

Petite Perle 300×250

Σήμερα, Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η νέα διαδικτυακή εκπομπή–συζήτηση με θέμα «ΠαΝΔημία στα εργασιακά» και κεντρική ομιλήτρια την τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, την οποία διοργανώνουν οι Νομαρχιακές Επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία της Κρήτης, σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Κόκκινο Κρήτης 88,4 fm.

Η αρμόδια τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία θα συζητήσει με τους βουλευτές της Κρήτης και εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων του νησιού για την εργασιακή λαίλαπα που έφερε η κυβέρνηση της ΝΔ και την αξιοποίηση της πανδημίας ως πρόσχημα για να επιβάλει σειρά αντεργατικών ρυθμίσεων προς όφελος του ΣΕΒ και των εργοδοτών.

Το πρόγραμμα «Συν-εργασία», η υποχρεωτική αναστολή εργασίας για χιλιάδες εργαζόμενους, το καθεστώς της τηλεργασίας, η εργασιακή επισφάλεια, η ανεργία αλλά και το νέο «εργασιακό νομοσχέδιο» που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση της ΝΔ, για να μονιμοποιήσει και να ενισχύσει τα έκτακτα αντεργατικά μέτρα τα οποία έχει ήδη επιβάλλει, είναι ορισμένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν την συζήτηση, με επίκεντρο τις επιπτώσεις στην Κρήτη.

Τοποθετήσεις και παρεμβάσεις θα γίνουν από τους βουλευτές που εκλέχτηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη: Σωκράτη Βαρδάκη, Νίκο Ηγουμενίδη και Χάρη Μαμουλάκη από το Ηράκλειο, Μανόλη Θραψανιώτη από το Λασίθι, Ανδρέα Ξανθό από το Ρέθυμνο και Παύλο Πολάκη από τα Χανιά.

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν ακόμη οι πρόεδροι των Εργατοϋπαλληλικών Κέντρων των τεσσάρων νομών του νησιού: Στέλιος Βοργιάς (Ηράκλειο), Μανόλης Πεπόνης (Λασίθι), Γιώργος Λιολάκης (Ρέθυμνο) και Γιάννης Μανωλικάκης (Χανιά).

Τοποθετήσεις θα γίνουν επίσης από τους εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων: Μάνο Τσαγκαράκη, μέλος διοίκησης Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ηρακλείου, Νίκο Κοκολάκη, πρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, και Σταύρο Σεραφειμίδη, πρόεδρο του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης – «Ο Ερμής».

Τη διαδικτυακή εκπομπή – συζήτηση θα παρουσιάσουν και θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι Βασίλης Σπυριδάκης και Σταύρος Γιακουβής.

Η συζήτηση θα αναμεταδοθεί ζωντανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

– facebook, από το προφίλ του Κόκκινου Κρήτης

– youtube, από το κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ