Αναπτυξιακή Τράπεζα: Nέο χρηματοδοτικό εργαλείο για μικρές επιχειρήσεις

Petite Perle 300×250

Ενίσχυση έως 50.000 ευρώ

Νέο χρηματοδοτικό εργαλείο για τις μικρές επιχειρήσεις σχεδιάζει να θέσει σε εφαρμογή η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, εντός του Ιανουαρίου.

«Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα σχεδιάζει και εντός του Ιανουαρίου θα βγάλει και καινούριο εργαλείο, ύψους 450 εκατ. ευρώ, με όριο τα 50.000 ευρώ, μόνο για τις μικρές επιχειρήσεις, με μεγαλύτερη εγγύηση έτσι ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε εκ νέου επιχειρήσεις που θα χρειαστούν περαιτέρω ενίσχυση, για να αντεπεξέλθουν στη μεγάλη κρίση που φέρνει το κλειστό λιανικό εμπόριο στις γιορτές».

Αυτό ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είχε κληθεί να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλη Κατρίνη, εάν η κυβέρνηση θα υλοποιήσει νέα προγράμματα ενίσχυσης για αυτοαπασχολούμενους, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις μέσω των περιφερειών της χώρας και εάν θα ενεργοποιήσει, μέσω της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, εργαλεία ρευστότητας στοχευμένα στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, αλλά και τις νέες επιχειρήσεις που έχουν αποκλειστεί από τη ρευστότητα έως σήμερα.

Πηγή: enikonomia.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ