Η Κιβωτός στο Φόδελε θέλει τη βοήθειά μας (video)

Petite Perle 300×250

Κάλεσμα Αγάπης Κιβωτού Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος…

Πολλοί από εσάς έχετε επισκεφτεί την Ιερά Μονή μας και την Κιβωτό προστασίας των ζώων μας.Με τις επισκέψεις σας παρατηρείτε τον χώρο συνεχώς να αλλάζει από τις εργασίες Αναστήλωσης.

Η Ιερά Μονή μας δεν διαθέτει περιουσία ούτε άλλους προσόδους παρά μόνο την βοήθεια του απλού κόσμου που από το υστέρημα του δίνει το περίσσευμα της Αγάπης του. Εκτός των αναστηλωτικών εργασιών η Ιερά Μονή δημιούργησε την Κιβωτό προστασίας ζώων από ΑΓΑΠΗ για τα ανυπεράσπιστα πλάσματα της Δημιουργίας γιατί και αυτά έχουν ανάγκη από την ΑΓΑΠΗ μας. Ο σκοπός της Κιβωτού είναι η φροντίδα , περίθαλψη και προστασία ζώων που γεννήθηκαν σε καθεστώς αιχμαλωσίας και δε δύναται να ενταχθούν στο φυσικό περιβάλλον.

Ορισμένα από τα ζώα αυτά ταλαιπωρήθηκαν. Τρανό παράδειγμα η Ουρανία το μικρό κατσικάκι μας το οποίο γεννήθηκε με σπασμένο πόδι. Ένας καλός άνθρωπος το φρόντισε και το παρέδωσε στην Κιβωτό μας για να μην θανατωθεί επειδή είναι κουτσό. Σήμερα απολαμβάνει πλήρως την ΑΓΑΠΗ συντροφιά με τα υπόλοιπα ζώα μας! Στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχουμε περιέλθει με το lockdown η Ιερά Μονή συνεχίζει τόσο τις αναστηλωτικές εργασίες όσο και την συντήρηση και φροντίδα των ζώων της Κιβωτού.

Δυστυχώς όμως σύμφωνα με τα μέτρα η Ιερά Μονή παραμένει κλειστή και θα παραμείνει κλειστή για άγνωστο χρονικό διάστημα προς τους επισκέπτες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την δυσκολία συνέχισης συντήρησης των ζώων της Κιβωτού μη έχοντας πλέον αυτήν την οικονομική βοήθεια που από το υστέρημα του άφηνε ο επισκέπτης.

Κάνουμε έκκληση σε κάθε πιστό Χριστιανό αλλά και ζωόφιλο επισκέπτη όσοι μπορούν, επιθυμούν και θέλουν να να καταθέσουν το περίσσευμα της Αγάπης τους στο τραπεζικό λογαριασμό της Ιεράς Μονής ( Τράπεζα Πειραιως : Ιερά Μονή Αγίου Παντελεημονος , αριθμός λογαριασμού: GR80 0171 9120 0069 1213 1201 029 ) συμβάλλοντας έτσι στην συνέχιση του έργου της Μονής αλλά και της φροντίδας των μικρών μας φίλων , των ζώων που φιλοξενούνται στην Κιβωτό μας ! Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ευλογημένο το Νέο Έτος !

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ