Θεσσαλονίκη: Δύο έφηβοι σκότωσαν 86χρονο για 200 ευρώ – Τσιλιαδόροι παππούς και γιαγιά

Petite Perle 300×250

Η γιαγιά και ο παππούς των δύο εφήβων είχαν το ρόλο τσιλιαδόρων

Μπροστά σε μια υπόθεση φρίκης βρέθηκαν οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την ανθρωποκτονία ενός 86χρονου, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του πριν λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο δράστες επιτέθηκαν στον 86χρονο ο οποίος λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τις Αρχές πίσω από τη ληστεία και το έγκλημα βρίσκονται δυο αδέρφια μόλις 12 και 14 ετών (αγόρι-κορίτσι), τα οποία εισέβαλαν στη μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη για ληστέψουν τον ηλικιωμένο, την ίδια ώρα που η γιαγιά και ο παππούς τους είχαν το ρόλο τσιλιαδόρων. Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα, καθώς οι δυο έφηβοι τον χτυπούσαν βάναυσα στο κεφάλι και στο σώμα, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών της ασφαλείας Θεσσαλονίκης άρχισαν να συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας γύρω από το σπίτι και σε συνδυασμό με όσα τους είπαν κάτοικοι και γείτονες του ηλικιωμένου κατάφεραν να αποκαλύψουν τις ταυτότητες των δύο ανήλικων δραστών. Ομολόγησαν και περιέγραψαν την εισβολή τους στο σπίτι του θύματος και πως όταν εκείνο τους αντελήφθη άρχισαν να το γρονθοκοπούν με μανία στο κεφάλι. Μάλιστα, όταν ο 86 χρόνος έπεσε στο έδαφος συνέχισαν να τον κλωστούν σε όλο του το σώμα. Κατόπιν έρευνας, οι αστυνομικοί εξιχνίασαν την υπόθεση με τα δυο παιδιά, σύμφωνα με πληροφορίες, να ομολογούν με λεπτομέρεια τις πράξεις τους. Η σύλληψή τους έγινε στην Ανω Πόλη.

Η Αστυνομία προχώρησε και στη σύλληψη της 45χρονης γυναίκας, καθώς σε έλεγχο που της έγινε βρέθηκαν δισκία τα οποία εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τις προαναφερόμενες αξιόποινες πράξεις, η οποία υποβλήθηκε στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.

Πηγή: ethnos.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ