Σέρρες: Εξελίξεις στη δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία

Petite Perle 300×250

Σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση δολοφονίας του 42χρονου επιχειρηματία που βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι στη Νιγρίτα Σερρών.

Σύμφωνα με το «Ena Channel» οι αρχές αρχικά προσήγαγαν έναν 50χρονο και τη μητέρα του που κατοικούν απέναντι από το σπίτι που ανακαίνιζε το θύμα. Αμφότεροι εξετάζονται για την ανθρωποκτονία του επιχειρηματία. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του 50χρονου, ίδιας καταγωγής με το θύμα, ο οποίος κατοικούσε στο απέναντι σπίτι από αυτό που ανακαίνιζε ο επιχειρηματίας. Στο ισόγειο ήταν το σπίτι του και στον πάνω όροφο έμενε η μητέρα του.

Η σύλληψή του 50χρονου έγινε σήμερα το πρωί. Άνθρωποι της ασφάλειας τον παρακολουθούσαν στενά από το βράδυ της Κυριακής και έφτασαν στη σύλληψή του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση είναι πολύ περίεργη, αναφορικά με τον έντονο διαπληκτισμό που είχε ο φερόμενος ως δράστης με το θύμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πιαστούν τα χέρια και γι' αυτό τον λόγο υπήρχαν και εκδορές στο πρόσωπο του άτυχου Γρηγοριάδη.

Αφού επέστρεφε προς το σπίτι που εργάζονταν δέχτηκε πισώπλατη μαχαιριά, ενώ σημαντικό ρόλο στην υπόθεση διαδραματίζει και η μητέρα του δράστη.

enikos.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ