Στο Ηράκλειο η Υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου

Petite Perle 300×250

Στο Ηράκλειο σήμερα η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου προκειμένου να επισκεφθεί δομές πρόνοιας.

Όπως η ίδια δήλωσε από τα Χανιά στις αρχές του νέου έτους θα αρχίσει το πρόγραμμα εμβολιασμού για την COVID-19 που αφορά εργαζόμενους και φιλοξενούμενους σε όλες τις κλειστές δομές τρίτης ηλικίας και αναπηρίας της χώρας.

Σύμφωνα με την ίδια «ήδη έχουμε αρχίσει την προετοιμασία για το πρόγραμμα εμβολιασμού. Με το υπουργείο Υγείας και το υπουργείο Ψηφιακής Μεταρρύθμισης έχουμε ξεκινήσει τον προγραμματισμό, ώστε στην αρχή του νέου έτους, μαζί με όλο το υγειονομικό προσωπικό της χώρας, να εμβολιάσουμε και φιλοξενούμενους και εργαζόμενους σε όλες τις κλειστές δομές τρίτης ηλικίας και αναπηρίας της χώρας».

Η υφυπουργός Εργασίας σημείωσε ότι το υπουργείο βρίσκεται κοντά στους εργαζόμενους και τους φιλοξενούμενους στις δομές του και μίλησε για τις προσπάθειες στήριξης της απασχόλησης, καθώς και της στήριξης ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού. Όπως είπε, την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Δεκεμβρίου θα δοθεί στο διπλάσιο το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα σε όλους τους δικαιούχους, ενώ για πρώτη φορά στη δεξαμενή των δικαιούχων εντάχθηκαν και άλλες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Ακόμα, αναφέρθηκε στην καταβολή του επιδόματος παιδιού κατά έναν μήνα νωρίτερα, καθώς θα δοθεί τον Δεκέμβριο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ