Bρέθηκε ο δολοφόνος του 40χρονου ηλεκτρολόγου στην Νιγρίτα

Petite Perle 300×250

Δράστης της δολοφονίας του ηλεκτρολόγου στη Νιγρίτα, είναι ένας 47χρονος συντοπίτης του με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές. Μετά από τσακωμό τον χτύπησε με ένα σκαπτικό εργαλείο.

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 42χρονου ηλεκτρολόγου και πατέρα ενός μικρού παιδιού, Γιώργου Γρηγοριάδη που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς από την Παραλία Οφρυνίου στην Καβάλα και βρέθηκε δολοφονημένος και πεταμένος σε αρδευτικό κανάλι την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, στην περιοχή της Ευκαρπίας Σερρών προς Νιγρίτα. Δύο χιλιόμετρα πιο μακριά από την σορό του βρέθηκε παρατημένο στην λάσπη και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε, στο οποίο υπήρχαν αίματα στο πορτ μπαγκάζ.

Μετά από μαρτυρίες και σε συνδυασμό με βιντεοληπτικό υλικό που τοποθετούσε δύο υπόπτους έξω από το όχημα του θύματος, αυτοί εντοπίστηκαν και προσήχθησαν χθες στην Ασφάλεια Σερρών που διερευνά την υπόθεση. Πρόκειται για έναν 47χρονο και την μητέρα του, Έλληνες, με καταγωγή από Γεωργία, από την Παραλία Οφρυνίου.

Μετά από ολονύχτια ανάκριση και αφού αρχικά ο δράστης αρνείτο την οποιαδήποτε εμπλοκή με το άγριο έγκλημα, εν τέλει ομολόγησε και περιέγραψε τις πράξεις του. Τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου και ενώ το θύμα εργαζόταν σε μία οικία στην περιοχή, πραγματοποιώντας επισκευές, απέναντι από το σπίτι του δράστη, ο δεύτερος τον είδε, κατέβηκε στον δρόμο και τσακώθηκαν και στο τέλος ήρθαν στα χέρια, καθώς είχαν μεταξύ τους προσωπικές διαφορές από παλιά. Όταν το θύμα επιχείρησε να αποχωρήσει και γύρισε την πλάτη του, ο δράστης του επιτέθηκε και του κατάφερε το μοιραίο πισώπλατο πλήγμα με ένα μικρό σκαπτικό εργαλείο.

Στη συνέχεια με την κάλυψη της μητέρας του που την ενημέρωσε, φόρτωσε το θύμα στο ίδιο του το αυτοκίνητο και τον μετέφερε μόνος του στην περιοχή που βρέθηκε νεκρός όπου και τον απέρριψε. Σε βάρος των δυο προσαχθέντων σχηματίζεται δικογραφία και αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον δράστη, με την προανάκριση να συνεχίζεται.

πηγή: https://www.news247.gr/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ