Γάμος στην Λότζια με ποδοσφαιρικό άρωμα Δαμάστας

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης έδωσαν σήμερα ο Γιώργος Ρουμπάκης και η αγαπημένη του Σοφία σε έναν γάμο με άρωμα Δαμάστας, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Ηρακλείου στη Λότζια.

Ο Γιώργος Ρουμπάκης, γνωστός και ως «Μάγκας» τίμησε τη φανέλα του σωματείου κατά το παρελθόν και συνέδεσε το όνομά του με την Δαμάστα.

Μάλιστα κουμπάροι του ζεύγους είναι δύο παλιοί συμπαίκτες του γαμπρού! Ο νυν πρόεδρος της Δαμάστας Γιώργος Πολυχρονάκης αλλά και ο επί χρόνια αρχηγός Μιχάλης Κοκαράκης, ο οποίος έμεινε ως «Σκόκο» στις συνειδήσεις των Δαμαστιανών.

Ο σημερινός γάμος επιβεβαιώνει ότι από την ίδρυσή της η Δαμάστα αποτέλεσε μια ομάδα πρότυπο, μια μεγάλη οικογένεια, στην οποία δομήθηκαν ισχυρές φιλίες!Να ευχηθούμε στον Γιώργο και τη Σοφία να ζήσουν σαν τα ψηλά βουνά και στους κουμπάρους πάντα άξιοι…

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...