Ο Aλέξης Τσίπρας κατέθεσε αίτημα για προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για έλλειμμα διαφάνειας της κυβέρνησης

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Αίτημα για τη διεξαγωγή προ ημερησίας διάταξης συζήτησης σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για φαινόμενα αδιαφάνειας, αυθαιρεσίας και αντιδημοκρατικών πρακτικών στην άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής, κατέθεσε στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας, όπως είχε προαναγγείλει πριν από λίγες ημέρες στη Βουλή.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με πρόσχημα την πανδημία προβαίνει σε αυθαίρετες, αδιαφανείς και αντιδημοκρατικές πρακτικές, ενώ προωθεί ρυθμίσεις που εξυπηρετούν ευνοϊκά σε εκείνη συμφέροντα, επιτρέποντας τη διασπάθιση και σπατάλη του δημόσιου χρήματος.

«Από νωρίς, μάλιστα, θέσπισε ένα πλαίσιο που της επιτρέπει να δρα αδιαφανώς και να συγκαλύπτει τα ίχνη της, με προφανή στόχο την αποφυγή κάθε λογοδοσίας και του καταλογισμού των αντίστοιχων ευθυνών», υποστηρίζει στην επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα και αναφέρεται σε περιπτώσεις που για τον ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

πηγή: www.cnn.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...